Tratamentul anticoroziv auto

Pret: din 500 lei

Coroziunea este procesul natural de deteriorare a metalelor in timp, ca urmare a expunerii la umiditate si la anumiti catalizatori. In cazul automobilelor, acest proces poate slabi metalul si poate duce la probleme structurale grave ale caroseriei si ale sistemelor interne.

Ce este tratamentul anticoroziv auto?

Tratamentul anticoroziv auto este un proces care ajuta la protejarea metalului impotriva coroziunii. Tratamentul implica, de obicei, aplicarea unui strat de strat protector pe metal.

Sunt disponibile mai multe tipuri diferite de tratamente anticorozive. Tipul de tratament care este cel mai bun pentru masina dumneavoastra va depinde de tipul de metal din care este facuta masina dumneavoastra.

De ce are nevoie masina dumneavoastra de un tratament anticoroziv interior?

Coroziunea poate cauza o serie de probleme pentru masini:

 • Rugina. Rugina este cel mai frecvent tip de coroziune care afecteaza masinile. Aceasta poate slabi metalul si poate provoca gauri si deformari structurale ale caroseriei.
 • Gauri. Gaurile ruginite pot permite apei si umezelii sa se infiltreze in masina, ceea ce poate provoca deteriorarea sistemelor interne ale masinii.
 • Probleme electrice. Coroziunea poate afecta componentele electrice, ceea ce poate duce la probleme cu sistemul de pornire al masinii, cu farurile sau chiar la scurtcircuite.
 • Probleme de siguranta. Coroziunea poate, de asemenea, sa slabeasca structura masinii, facand-o nesigura pentru a fi condusa.

Iata cateva dintre beneficiile tratarii masinii dvs. cu un strat anticoroziv:

 • Puteti prelungi durata de viata a autovehiculului dumneavoastra.
 • Puteti creste valoarea de revanzare a vehiculului dumneavoastra.
 • Puteti face ca masina dumneavoastra sa fie mai sigura la condus.

Nu stii unde sa-ti tratezi masina cu vopsea anticoroziva in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Tratamentul anticoroziv al masinii tale este o parte importanta a ingrijirii automobilului. Tratandu-va regulat masina, puteti contribui la protejarea acesteia de umiditate si de problemele pe care aceasta le poate cauza.

Iar la Anvelopele Service Auto puteti obtine protectia anticoroziva a masinii dvs. la un pret mic! Mesterii nostri va vor trata cu usurinta masina din exterior si din interior, astfel incat sa puteti fi 100% sigur ca dupa ploaie, sau iarna, masina dumneavoastra nu va fi distrusa de umiditate.

Daca va ingrijoreaza rugina, programati-va o intalnire cu mecanicii nostri la numarul de telefon +373 60 336 236 si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Tratamentul anticoroziv al vehiculului 1Tratamentul anticoroziv al vehiculului 2Tratamentul anticoroziv al vehiculului 3Tratamentul anticoroziv al vehiculului 4Tratamentul anticoroziv al vehiculului 5Tratamentul anticoroziv al vehiculului 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot face tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne? Unde pot face tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne?

Tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne se poate face in serviciul nostru auto. Oferim clientilor nostri o garantie pentru reparatii de inalta calitate folosind cele mai noi echipamente.

Cum sunt tratate cavitatile interne ale masinii? Cum sunt tratate cavitatile interne ale masinii?

Cavitatile interne ale masinii trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte, cum ar fi capacitatea de a umple toate daunele strans, de a nu coroda vopseaua etc. prin urmare, se utilizeaza anticore pe baza de ulei sau parafina.

Pe ce elemente apare de obicei coroziunea? Pe ce elemente apare de obicei coroziunea?

Părți interne, cum ar fi:

 • Părțile laterale și inferioare ale ușilor
 • Praguri de mașină
 • Elemente Subframe
 • Elemente ale sistemului de evacuare
 • Rafturi ale corpului portant
Ce alte servicii puteti oferi? Ce alte servicii puteti oferi?

In sectiunea de reparare a caroseriei, putem oferi si servicii precum:

 • Tratamentul anticoroziv al fundului
 • Indreptarea corpului
 • Sablarea masinilor
 • Sablarea discurilor
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png