Diagnosticarea controlului climatizarii

Defectiunile sistemului de climatizare nu trebuie lasate niciodata la voia intamplarii, deoarece acesta va ajuta sa va simtiti confortabil si in siguranta in timpul condusului, mai ales pe vreme calda sau rece. Daca sistemul de climatizare al masinii dvs. nu functioneaza corect, poate fi o problema enervanta.

Ce este un sistem de control al climatizarii?

Sistemul de control al climatizarii din masina dumneavoastra este alcatuit din mai multe componente diferite, inclusiv compresorul, condensatorul, evaporatorul si supapa de expansiune, precum si componente electronice de masurare, cum ar fi ECU si senzorii. Aceste componente lucreaza impreuna pentru a face sa circule agentul frigorific prin sistem, care absoarbe caldura din aerul din interiorul masinii dvs. si apoi o elibereaza in exterior.

Cum va puteti da seama daca masina dvs. are nevoie de un diagnostic al sistemului de climatizare?

Exista o serie de simptome care pot indica faptul ca sistemul dvs. de control al climatizarii nu functioneaza corect. Acestea includ:

  • Aerul care iese din gurile de ventilatie nu este suficient de rece sau de cald.
  • Fluxul de aer este slab sau neuniform.
  • Exista un zgomot ciudat care provine de la sistemul de control al climatizarii.
  • Sistemul nu sufla aer deloc.
  • Mirosuri neplacute de la aparatul de aer conditionat.

Deoarece sistemul de climatizare are un ECU si mai multi senzori, automobilul poate efectua o autodiagnosticare a sistemului de climatizare. Aruncati o privire la tabloul de bord, este posibil sa fie aprinsa o lumina de defectiune!

Daca va confruntati cu oricare dintre aceste simptome, este important ca sistemul de climatizare sa fie diagnosticat de un mecanic calificat. 

De ce ar trebui sa va diagnosticati sistemul de climatizare la Anvelopele Auto Service?

Diagnosticarea sistemului de climatizare de catre un mecanic calificat este cel mai bun mod de a va asigura ca sistemul de climatizare al vehiculului dumneavoastra functioneaza corect si ca va simtiti confortabil si in siguranta in timp ce conduceti.

Daca sunteti ingrijorat de starea sistemului dvs. de climatizare, contactati-ne astazi la +373 60 336 236 si rezervati o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Vom fi bucurosi sa va diagnosticam sistemul si sa va recomandam cel mai bun plan de actiune pentru reparatie.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea controlului climatizarii 1Diagnosticarea controlului climatizarii 2Diagnosticarea controlului climatizarii 3Diagnosticarea controlului climatizarii 4Diagnosticarea controlului climatizarii 5Diagnosticarea controlului climatizarii 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png