Schimbarea termostatului auto

Pret: din 280 lei

Inlocuirea termostatului unei masini este o sarcina simpla care trebuie facuta ori de cate ori obsevati blocarea elementului, atat in ​​conditii inchise, cat si deschise. Odata ce sunteti siguri ca masina dumneavoastra sufera de unele dintre simptomele tipice ale unui termostat spart, putem trece la nivelul urmator si anume inlocuirea termostatului din masina. De asemenea, se recomanda inlocuirea termostatului la efectuarea altor sarcini de intretinere legate de sistemul de racire, precum: schimbarea pompei de apa, schimbarea furtunurilor sau schimbarea radiatorului.

Inlocuirea termostatului in Moldova

Ce simptome indica probleme ale termostatului?

Pe langa ledul de temperatura a motorului de pe bord, urmatoarele situatii indica soferului ca termostatul poate fi defect:

  • Consum crescut de combustibil.
  • Cand supapa se deschide, permitand lichidului de racire sa curga liber prin sistem, motorul se raceste excesiv si masina pierde putere. Acest lucru se poate observa mai ales pe drum, unde se ating viteze mari, iar radiatorul primeste mai mult vant si raceste mai repede lichidul de racire al masinii.
  • Cand supapa se blocheaza, impiedicand curgerea lichidului de racire prin sistem, motorul se supraincalzeste, ceea ce poate ajunge la fierbe.

Functionarea cu termostatul deteriorat poate genera o serie de complicatii motorului masinii, variind de la probleme simple la probleme complexe, in functie de intensitatea utilizarii si de timpul in care masina a rulat cu piesa compromisa. Pe langa fierberea motorului, in cazuri mai grave, capul poate fi deformat, iar piesele interne se pot carboniza.

Anvelopele.md este service-ul auto care va pune la dispozitie o serie de sercivii de reparatii auto la pret avantajos, printre care si schimbarea termostatului auto in Chisinau. Daca aveti nevoie de mai multe informatii ne puteti apela la numarul + 373 60 336 236 sau direct la adresa str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea termostatului 1Inlocuirea termostatului 2Inlocuirea termostatului 3Inlocuirea termostatului 4Inlocuirea termostatului 5Inlocuirea termostatului 6
Inregistrarea serviciului
Unde sa inlocuiti termostatul intr-o masina in Chisinau? Unde sa inlocuiti termostatul intr-o masina in Chisinau?

Serviciul auto specializat Anvelopele.md asigura inlocuirea termostatului si alte servicii de reparatie a sistemului de racire. Angajam specialisti cu inalta calificare care vor face totul eficient si intr-un timp scurt.

Pentru ce este un termostat auto? Pentru ce este un termostat auto?

Sarcina principala a termostatului este de a mentine o temperatura constanta a motorului. Termostatul va permite sa incalziti rapid motorul la temperatura de functionare si, de asemenea, furnizeaza aer cald grasimii masinii in timpul iernii.

Cat de des trebuie schimbat termostatul? Cat de des trebuie schimbat termostatul?

Nu este nevoie sa inlocuiti termostatul in timp ce acesta este in stare de functionare, indiferent de cat timp a fost utilizat. Inlocuiti-l numai atunci cand nu mai functioneaza corect. Semnul principal ca termostatul este defect este o supraincalzire brusca a motorului.

Ce alte servicii poti oferi in service-ul tau auto? Ce alte servicii poti oferi in service-ul tau auto?

Lista noastra de servicii de reparatii a sistemului de racire include si:

  • Inlocuire antigel
  • Inlocuirea si repararea radiatorului motorului
  • Reparatie pompe
  • Curatare radiatoare
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png