Vezi toate serviciile

Inlocuirea termostatului

Pret: din 280 lei

Termostatul este un dispozitiv care menține o temperatură constantă de funcționare a motorului. Defectarea termostatului poate duce la supraîncălzirea motorului mașinii. După cum puteți înțelege, termostatul joacă un rol important în funcționarea mașinii dumneavoastră. Nu trebuie să neglijați înlocuirea termostatului, deoarece aceasta poate duce la o lovitură financiară semnificativă pentru buzunarul dumneavoastră. Înlocuirea termostatului nu necesită mult timp. Pentru informații mai sigure, ar trebui să contactați service-ul auto. Avem meșteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioară și la un preț ieftin! Dacă aveți întrebări, sunați la +37368257576 sau trimiteți un mesaj completând formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fața locului.

Inregistrarea serviciului
Unde sa inlocuiti termostatul intr-o masina in Chisinau?

Serviciul auto specializat Anvelopele.md asigura inlocuirea termostatului si alte servicii de reparatie a sistemului de racire. Angajam specialisti cu inalta calificare care vor face totul eficient si intr-un timp scurt.

Pentru ce este un termostat auto?

Sarcina principala a termostatului este de a mentine o temperatura constanta a motorului. Termostatul va permite sa incalziti rapid motorul la temperatura de functionare si, de asemenea, furnizeaza aer cald grasimii masinii in timpul iernii.

Cat de des trebuie schimbat termostatul?

Nu este nevoie sa inlocuiti termostatul in timp ce acesta este in stare de functionare, indiferent de cat timp a fost utilizat. Inlocuiti-l numai atunci cand nu mai functioneaza corect. Semnul principal ca termostatul este defect este o supraincalzire brusca a motorului.

Ce alte servicii poti oferi in service-ul tau auto?

Lista noastra de servicii de reparatii a sistemului de racire include si:

  • Inlocuire antigel
  • Inlocuirea si repararea radiatorului motorului
  • Reparatie pompe
  • Curatare radiatoare
Sus