Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Brand
Tensiune
Capacitate
Curent de pomire
Polaritate borne
Latime
Baza bacului
Inaltime
Lungime
Greutate
Poli de racord
Aplicabilitie
Tehnologie
Coduri
Cauta
Reseteaza

Bateria este unul dintre elementele cheie ale unei masini. Pornirea unitatii de alimentare, precum si calitatea intregului sistem electric al masinii, depind, in primul rand, de functionalitatea acesteia. De aceea, alegerii bateriilor ar trebui sa i se acorde o atentie deosebita.

Suntem gata sa ajutam cu asta - un mare magazin online. Aici puteti alege baterii auto in Moldova si Chisinau pentru orice masina la cele mai accesibile preturi. Dar asta nu este tot:oferim reduceri si bonusuri pentru comenzile ulterioare tuturor clientilor obisnuiti si noi.

Cum sa alegi si sa cumperi o baterie

Pentru a cumpara o baterie auto care este potrivita pentru masina dvs., trebuie sa stiti ce sa cautati atunci cand alegeti.

  1. Valoarea curenta de pornire. Cu cat este mai mare, cu atat motorul va porni mai eficient.
  2. Resursa. Capacitatea bateriei standard este de 60 Ah. Exista modele cu un indicator mai mare si mai mic, care este reglementat de producator.
  3. Optiuni de coca. Scaunul de sub capota este realizat la cel mai apropiat milimetru, asa ca daca gresiti cu dimensiunile, pur si simplu nu veti putea „impinge”bateria.
  4. Tip de elemente de fixare. La masinile europene se foloseste fixarea sub forma de placi de presiune cu suruburi, iar pentru masinile de pe piata asiatica sunt prevazute benzi dintr-o singura bucata.
  5. Locatia electrozilor. Polaritatea poate fi inversata sau dreapta.

Sfaturi de instalare si operare

Toate bateriile pentru masini din Chisinau pot fi instalate independent. Dar un proces simplu necesita ingrijire. In caz contrar, la prima pornire a motorului, bateria se poate defecta sau deteriora sistemul de alimentare al masinii.

Daca nu aveti timp liber si nu doriti sa va riscati banii, maestrii service-ului nostru auto va vor ajuta cu inlocuirea bateriei. Si ca sa reziste cat mai mult, nu-l exploata la limita. Oferim asigurare a calitatii pentru toate bateriile din catalogul nostru. Nota! In cazul in care bateria nu mai functioneaza prematur, vom accepta retur, dar cu conditia ca inlocuirea sa fi fost efectuata la un service auto.

De unde sa cumperi o baterie in Chisinau?

Daca doriti sa cumparati profitabil o baterie auto in Chisinau si Moldova, accesati catalogul chiar acum si familiarizati-va cu sortimentul. Aveti nevoie de ajutor la selectie - sunati si managerii nostri atenti si experimentati va vor ajuta.

Unde pot comanda o baterie auto?

Catalogul online Anvelopele.md prezinta o selectie larga de baterii de inalta calitate pentru autoturisme, aici poti alege bateria potrivita special pentru masina ta.

Ce marci de baterii sunt cele mai cautate?

Cele mai actuale baterii în acest moment sunt:

Cum sa cumpar o baterie de masina de la tine?

Puteti cumpara o baterie pentru masina dvs. plasand o comanda pe site-ul nostru sau sunand la + 373 68 257 576. Vindem numai produse originale cu garantie de calitate. Livrarea se face in toate regiunile Moldovei

Ce alte produse poti oferi?

Va putem recomanda sa va familiarizati cu gama noastra de uleiuri de motor (sintetice, minerale, semisintetice), anvelope auto (iarna, vara, orice vreme), anvelope motoanvelope camioaneanvelope agricole, roti (turnate, forjate, stantate) si accesorii auto.

Sus