Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Tensiune openfilter
Capacitate openfilter
Curent de pomire openfilter
Polaritate borne openfilter
Latime openfilter
Baza bacului openfilter
Inaltime openfilter
Lungime openfilter
Greutate openfilter
Poli de racord openfilter
Aplicabilitie openfilter
Tehnologie openfilter
Coduri openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Acumulator auto - este unul dintre cele mai esentiale elementele ale masinii. Pornirea motorului, precum si functionarea intregului sistem electric, depinde in primul rand, de starea bateriei. De aceea, trebuie sa acordati atentie deosebita la baterii auto de pornire. Noi va putem ajuta cu acest aspect, suntem magazin online de produse auto de calitate inalta. La noi puteti cumpara baterie auto in Moldova si Chisinau la cele mai accesibile preturi. Dar asta nu e tot: toti clientii permanenti si noi, putea cumpara acumulator pentru masina cu reduceri si bonusuri.

Cum alegeti si cumparati baterii auto

Pentru a cumpara baterii auto potrivita pentru vehiculul dumneavoastra, trebuie sa stiti la ce sa va uitati inainte de cumparare:

  1. Valoarea curentului de pornire. Cu cat este mai mare, cu atat motorul va porni mai eficient.
  2. Resursa. Valoarea standard a bateriei este de 60 Ah. Exista modele cu valori mai mari si mai mici de rezistenta, care sunt indicate de producatorii baterii pentru auto.
  3. Parametrii carcasei. Locul sub capota este realizat precis la milimetru, si daca gresiti cu dimensiunile, pur si simplu nu puteti "impinge" baterii auto.
  4. Tipul de elemente fixare. In masinile europene foloseste elemente de fixare cu suruburi, iar pentru masinile asiatice foloseste elemente pline.
  5. Dispunerea electrozilor. Polaritatea poate fi inversata si directa.

Sfaturi de instalare si functionare

Toate bateriile auto poti fi instalate fara necesitatea de service auto. Dar pentru acest proces este necesara atentie speciala. In cazul in care acumulator este instalat incorect, la prima pornire a motorului, bateria ar putea defecta sau distruge sistemul electric al masinii. In acest caz, va trebui sa cumpara noua baterie auto online, la noi puteti cumpara la pret avantajos. Daca nu aveti mult timp liber, puteti cumpara acumulator auto online cu livrare la usa. Daca doriti sa utilizati baterie auto cat mai mult timp, nu exploatati la potentialul maxim. Oferim garantia de calitate pentru toate produsele din magazinul nostru. Inainte de cumpara acumulator auto, va rugam sa retineti, ca in cazul in care bateria nu functioneaza inainte de termenul anuntat, va returnam banii, dar cu conditia ca inlocuirea a fost facuta in auto service.

Unde pot cumpara acumulatoare auto in Chisinau?

Daca doriti sa comandati acumulatoare auto in Chisinau si Moldova la pret bun - deschideti catalogul chiar acum si priviti sortimentul nostru. Avem toate marcile si brandurile de baterii pentru masini. De asemenea, puteti cumpara nu numai baterii de pornire, dar si alte produse auto:

Daca aveti nevoie de consultanta in alegerea unui articol, apelati la expertii nostri, care va ajuta sa faceti cumpararea.

Unde pot comanda o baterie auto? Unde pot comanda o baterie auto?

Catalogul online Anvelopele.md prezinta o selectie larga de baterii de inalta calitate pentru autoturisme, aici poti alege bateria potrivita special pentru masina ta.

Ce marci de baterii sunt cele mai cautate? Ce marci de baterii sunt cele mai cautate?

Cele mai actuale baterii în acest moment sunt:

  • Bosch
  • Autopower
  • Energizer
  • Fiamm
  • Zap
Cum sa cumpar o baterie de masina de la tine? Cum sa cumpar o baterie de masina de la tine?

Puteti cumpara o baterie pentru masina dvs. plasand o comanda pe site-ul nostru sau sunand la + 373 68 257 576. Vindem numai produse originale cu garantie de calitate. Livrarea se face in toate regiunile Moldovei

Ce alte produse poti oferi? Ce alte produse poti oferi?

Va putem recomanda sa va familiarizati cu gama noastra de uleiuri de motor (sintetice, minerale, semisintetice), anvelope auto (iarna, vara, orice vreme), anvelope motoanvelope camioaneanvelope agricole, roti (turnate, forjate, stantate) si accesorii auto.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png