Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice proprietar de masina este constient ca sunt necesare anvelope excelente pentru o calatorie favorabila. Pentru a obtine in mod corespunzator rampe 265/60 R18, trebuie sa cunoasteti un numar mare de proprietati, de exemplu: valoarea vitezei sau stabilitatii. Sezonalitatea este un punct foarte important. Anvelopele care nu se potrivesc cu vremea pot provoca un accident! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 265/60 R18?

Anvelope de vara 265/60 R18

In regiunea noastra, anvelopele sunt in mod traditional inlocuite cand vine primavara. Vremea arata de obicei 9 grade sau mai mult. Anvelopele de vara 265/60 R18 au o multime de parametri care indeplinesc conditiile de mediu din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe sosea. Ceea ce da unei masini o oprire fulgeratoare. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta optiune va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele auto raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat va deveni mai confortabil condusul.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Adica, cum sunt reglate razele pentru a calatori pe drumurile umede.

Regiunea noastra se distinge printr-o multime de precipitatii in sezonul cald, asa ca este important sa punem in functiune aceste caracteristici.

Anvelope 265/60 R18 pentru iarna

In aceasta perioada, temperatura scade sub cinci ° C, este necesara schimbarea anvelopelor pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 265/60 R18 - o compozitie chimica speciala. Va permite sa salvati parametrii cand este rece. Internet magazinul nostru furnizeaza produse cu caracteristici excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Un profil similar are capacitatea de a curata murdaria. De asemenea, se descurca excelent pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la marci de incredere!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati cauciucuri de iarna 265/60 R18!

Anvelope 265/60 R18 tot sezonul

In ciuda scepticismului, pneuri all-season 265/60 R18 nu sunt facute pentru a conduce tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la +10 grade. Adesea sunt operate in sezonul de primavara si in perioada de toamna. Aceste roti contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de continutul celui de-al doilea set de roti, acum este posibil sa utilizati doar unul. In cazul in care doriti sa cumparati cauciucuri 265/60 R18 tot sezonul, contactati operatorul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Sus to-top.png