Diagnosticarea defectiunilor bateriei auto

Pret: din 500 lei

Acumulatorul este esential pentru functionarea corecta a vehiculului. Rolul lui este foarte important. Verificarea capacitatii bateriei unei auto trebuie sa fie efectuate in mod regulat si nu trebuie sa fie uitata. Ne uitam la caracteristicile bateriei auto si sa vedem cum sa efectua diagnosticarea bateriei auto corect. 

Primul lucru care va trebui sa-l facem este verificarea performanta bateriei. O baterie care nu corespunde caracteristicilor declarate poate complica serios viata oricarui proprietar de vehicul. Trebuie verifica bateria masinii, chiar daca ea este noua. Nimeni nu poate garanta ca ea va fi 100% lipsit de defecte. 

De asemenea, este necesară o verificare a bateriei pentru a ști cât de uzată este bateria și dacă trebuie înlocuită.

Etapele diagnosticului

Test baterie auto cu multimetru implica serie de etape si metode. Toate etapele necesare sunt deseori realizate cu ajutorul echipamente si instrumente speciale:

  • Conectarea unei anumite sarcini la baterie;
  • Masurare cu ajutorul unei furci de incarcare;
  • Masurarea cu testere si analizoare;
  • Descarcare si reincarcare completa;
  • Masurarea densitatii electrolitului.

Fiecare metoda are avantaje si dezavantaje. Ce metoda sa alegeti depinde de problema si de sarcina care trebuie rezolva. Diagnosticarea bateriilor auto, folosind oricare dintre metodele de mai sus, necesita in anumita experienta si cunostinte. Daca nu dispuneti nici de prima, nici de a doua, cel mai bine este sa incredintati diagnosticul bateriei unei mașini unui profesionist cu experienta. Verificare automata a bateriei de catre un mecanic auto profesionist va va ajuta sa identificati orice defectiune si va reduce rapiditatea rezolvarii de la bateria de auto test. Nu este recomandabil continuati sa utilizati auto daca exista semne de defectiune. Nu uitati ca diagnosticarea bateriilor auto in moment potrivit nu numai va poate proteja de probleme, dar si economisi bani dvs.

Diagnosticarea masinilor in auto service Anvelopele

Daca aveti nevoie de verificare automata a bateriei, contactati cu service auto in Chisinau 24/24. Service auto Anvelopele.md angajeaza specialisti care pot verifica bateria auto si pot identifica o defectiune. Va garantam servicii de inalta calitate si cea mai buna pret la auto diagnosticare computer.  Pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare baterie auto 1Diagnosticare baterie auto 2Diagnosticare baterie auto 3Diagnosticare baterie auto 4Diagnosticare baterie auto 5Diagnosticare baterie auto 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot verifica o baterie auto in Chisinau? Unde pot verifica o baterie auto in Chisinau?

Mecanicii auto Anvelopele.md pot verifica bateria. Service-ul nostru auto este situat pe Maria Dragan 1/1, Chisinau. Toate serviciile necesare vor fi furnizate in cel mai scurt timp si la cele mai rezonabile preturi in Moldova.

Care sunt principalele simptome ale unei baterii defectuoase? Care sunt principalele simptome ale unei baterii defectuoase?

Semne ca bateria nu functioneaza corect:

  • greu de pornit motorul
  • durata de viata a bateriei a expirat
  • daune externe
Cum sa va inscrieti la serviciile serviciului dvs. auto? Cum sa va inscrieti la serviciile serviciului dvs. auto?

Pentru a vizita serviciul nostru auto 24 de ore din 24, este recomandabil sa lasati o solicitare pe site-ul nostru in avans sau sa formati + 373 60 336 236 pentru o programare.

Ce metode de plata acceptati? Ce metode de plata acceptati?

Acceptam toate tipurile de plati, atat fara numerar, cat si prin transfer bancar. Plata este disponibila de pe toate cardurile bancare emise pe teritoriul Republicii Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png