Vezi toate serviciile

Diagnosticarea bateriilor auto

Pret: din 500 lei

Bateria din mașină este considerată una dintre componentele principale ale echipamentelor electrice - împreună cu generatorul, acționează ca o sursă de curent. Atunci când este combinată cu un generator, bateria asigură tranzitorii care necesită un curent mare și, în plus, egalizează ondulația curentului în rețeaua electrică. La autoturisme, bateriile plumb-acid sunt folosite ca baterii de pornire. Structura bateriilor progresează constant. Bateria este formată din 6 baterii combinate alternativ conectate într-o singură carcasă. Corpul este realizat din propilena, rezistent la acid si neconductiv. O baterie specială conectează electrozi negativi și pozitivi alternativi acoperiți cu o manta de masă activă. La centrul nostru de service auto puteti efectua diagnostice baterie la un pret avantajos! Avem o echipă de profesioniști care vor face totul pentru tine rapid și eficient. Avem și multe alte servicii disponibile, cum ar fi alinierea roților, diagnosticarea motorului, iluminarea mașinii și multe altele. Dacă aveți întrebări, sunați la +37368257576 sau trimiteți un mesaj completând formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde se testeaza bateria in Moldova?

Mecanicii auto Anvelopele.md pot verifica bateria. Service-ul nostru auto este situat pe Maria Dragan 1/1, Chisinau. Toate serviciile necesare vor fi furnizate in cel mai scurt timp si la cele mai rezonabile preturi in Moldova.

Care sunt principalele simptome ale unei baterii defectuoase?

Semne ca bateria nu functioneaza corect:

  • greu de pornit motorul
  • durata de viata a bateriei a expirat
  • daune externe
Cum sa va inscrieti la serviciile serviciului dvs. auto?

Pentru a vizita serviciul nostru auto 24 de ore din 24, este recomandabil sa lasati o solicitare pe site-ul nostru in avans sau sa formati + 373 60 336 236 pentru o programare.

Ce metode de plata acceptati?

Acceptam toate tipurile de plati, atat fara numerar, cat si prin transfer bancar. Plata este disponibila de pe toate cardurile bancare emise pe teritoriul Republicii Moldova.

Sus