Filtrul
Vascozitate(SAE): openfilter
Volum openfilter
Combustibil openfilter
Indicele de vascozitate openfilter
Vascozitate cinematica la 100 °C openfilter
Cenusa sulfatata openfilter
Punct de inflamabilitate openfilter
Punct de curgere openfilter
Tact motor openfilter
API openfilter
ACEA openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Ulei de motor Unix

Ulei UNIX pentru motor cumpara in Chisinau

In magazinul nostru online descoperiti o varietate ampla de uleiul UNIX pentru motor. Aceasta companie odinioara a obtinut o mare glorie si este preferata de milioane de proprietari de masini la nivel global. Noi dam asigurare pentru calitatea tuturor uleiurilor pentru motor prezentate in sortiment, din motiv ca comandam doar marfa originala, de inalta calitate.

Uleiul UNIX pentru motor artificial are grad inalt de adaptabilitate la temperatura. Aceasta e o selectionare ideala pentru un motor ce functioneaza la temperatura minima si maxima. Caracteristicile uleiului artificial includ: oxidativa inalta si stabilitate termica; performanta inalta la temperaturi scazute; indice de vascozitate mare; evaporare mica; coeficient redus de frecare.

Uleiul de motor semisintetic atrage prin universalismul sa si e potrivit pentru aproape fiecare model de motor. Uleiurile semi-artificiale au vascozitate mai slaba si grad mai scazut de aditivi.

Uleiurile mineral Unix sunt adaptate pentru masinile cu motoare care nu cer intretinere deosebita. Aceasta e o optiune favorabila si avantajoasa pentru automobilele de generatie mai veche.

Cum sa alegi uleiuri de motor?

Pentru a alege uleiul de lubrifiere convenabil, trebuie sa posedati: tipul de motor cu ardere interna, kilometrajul masinei, sezonul si nivelul de vascozitate. Aceste informatii pot fi gasite in actul specificatiilor tehnice a automobilului sau predati selectionarea mesterilor nostri. Procurati acum si savurati absolut de toate beneficiile in catalogul nostru anvelopele.md. Suntem permanent pregatiti sa va bucuram cu servicii de magnnifica calitate, preturi ieftine si reduceri atractive.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png