Desfacerea piulițelor de pe mașină

Desfacerea piulițelor de pe mașină este o operațiune esențială pentru întreținerea și reparația vehiculului dumneavoastră. Este o procedură care necesită atenție și instrumente corespunzătoare pentru a fi realizată corect și în condiții de siguranță. Iată câteva aspecte cheie legate de desfacerea piulițelor pe mașină:

Piulițele – reprezintă niște șuruburi sau piulițe cu capete neobișnuite. Fiecare set de piulițe speciale este însoțit de o cheie specială, cu ajutorul căreia puteți desface aceste piulițe. Alte chei nu vor funcționa, deoarece piulițele speciale au dimensiuni diferite.

Dacă proprietarul a pierdut cheia specială sau nu o poate găsi, îndepărtarea acestor șuruburi va deveni dificilă. Aici intervin specialiștii de la Anvelopele.md. Noi suntem capabili să desfacem și să forăm aceste piulițe de pe orice anvelopă, fără a provoca daune la jante. Specialiștii noștri vă pot ajuta în momentele dificile.

Ce tipuri de piulițe speciale există?

Piulițele pot avea diferite modele:

  • Piulițe figurate - cu forme de linii variate.

  • Piulițe perforate - șuruburile constau din mai multe găuri asimetrice de diferite dimensiuni și adâncimi.

  • Piulițe cu excentric - structura constă din două profile: figurat și perforat.

Piulițele asimetrice au forme de poligoane neregulate, cu cât mai multe laturi, cu atât nivelul de securitate este mai mare.

De asemenea, piulițele pot cauza multe probleme proprietarului de vehicul. Chiar și cu o cheie specială, scoaterea acestor piulițe nu este întotdeauna rapidă și ușoară, mai ales atunci când capul piuliței se deteriorează.

Demontarea piulițelor de pe roți

Pentru a scoate piulițele de pe roată, puteți apela la specialiștii noștri, deoarece avem echipamentele necesare pentru forajul și desfacerea acestor piulițe. Ne bazăm pe acest proces deoarece asigură un rezultat excelent, iar specialiștii noștri vor efectua acest lucru cu atenție pentru a evita deteriorarea jantelor. Demontarea piulițelor speciale nu necesită mult timp.

Specialiștii noștri pot ajuta cu diverse probleme legate de desfacerea și forarea piulițelor speciale. Avem echipamente variate pentru îndepărtarea acestora. Ne preocupăm de fiecare client și suntem întotdeauna aici să ajutăm atunci când este nevoie.

Desfacerea piulițelor pe mașină necesită atenție și grijă, iar respectarea procedurilor corecte este esențială pentru siguranța dumneavoastră pe drum. Un vehicul bine întreținut și roțile bine fixate contribuie la o experiență de conducere sigură și fără probleme.

Cât costă să scoateți o piuliță specială de pe roată? La service-ul auto Anvelopele, prețul pentru îndepărtarea piulițelor speciale este rezonabil și accesibil pentru clienții noștri. Avem specialiști experimentați care pun calitatea pe primul loc. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +373 60 336 236 sau ne puteți vizita la adresa Calea Basarabiei 46

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Demontare piulițe auto 1Demontare piulițe auto 2Demontare piulițe auto 3Demontare piulițe auto 4Demontare piulițe auto 5Demontare piulițe auto 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png