Curatarea valvei EGR

Curățarea valvei EGR la service-ul auto Anvelopele.md: Asigurați-vă că mașina dvs. primește un aer curat!

Valva EGR (Exhaust Gas Recirculation) joacă un rol important în funcționarea motorului dvs., permițând redistribuirea unei părți a gazelor de eșapament înapoi în colectorul de admisie. Acest lucru contribuie la reducerea emisiilor de substanțe nocive și la scăderea temperaturii de ardere, ceea ce are un impact pozitiv asupra mediului înconjurător și asupra economiei de combustibil.

Cu toate acestea, în timp, valva EGR se poate înfunda cu carbon și alte depuneri, ceea ce duce la deteriorarea funcționării acesteia. Acest lucru poate afecta performanța mașinii, nivelul de emisii și fiabilitatea generală a motorului.

Curățarea valvei EGR la service-ul auto Anvelopele.md

- este o procedură crucială pentru menținerea funcționării optime a vehiculului dvs.

- experții noștri vor efectua o diagnosticare și, în caz de necesitate, vor curăța cu grijă valva EGR de depunerile acumulate.

- aceasta va contribui la restaurarea eficienței motorului, îmbunătățirea indicatorilor ecologici și prelungirea duratei sale de viață.

Încredințați-vă mașina profesioniștilor. Service-ul auto Anvelopele.md vă garantează servicii de înaltă calitate și atenție la detalii. Faceți curățarea valvei EGR o parte regulată a întreținerii dvs. tehnice, iar mașina dvs. vă va răsplăti cu fiabilitate și eficiență pe drum.

Daca aveti intrebari sau intentionati sa faceti o programare pentru inlocuire, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru consultanta. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea supapei egr 1Curatarea supapei egr 2Curatarea supapei egr 3Curatarea supapei egr 4Curatarea supapei egr 5Curatarea supapei egr 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png