Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata

Pret: din 190 lei

Bara stabilizatoare este responsabila pentru mentinerea aderentei si a agilitatii masinii la executarea unei manevre, sau la deplasarea prin curbe care necesita miscari rapide. In absenta acestei piese, masina devine foarte moale si greu de controlat, deoarece transferul greutatii intre roti devine neuniform.

Functia barei stabilizatoare in vehicule

In marea majoritate a vehiculelor, bara stabilizatoare este amplasata in suspensia fata, la unele modele bara se gaseste si in suspensia spate. Stabilizatorul are functia de a uni cele doua laturi ale suspensiei independent sau chiar pe o axa rigida. Piesa limiteaza miscarea laterala a vehiculului in jurul propriei axe longitudinale.

Intretinerea barei stabilizatoare

Stabilizatorul este o bara de fier indoita si, in mod normal, nu este defect. La capete se afla bucse, componente care se pot uza si necesita inlocuire. Aceste bucse sunt responsabile pentru fixarea barei de sasiu si de suspensie a vehiculului. Cand bucsele se uzeaza, este posibil sa auziti zgomotul de frecare a fierului atunci cand masina trece peste o gaura sau o bara de viteza.

Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata

Cum sa identifici problemele care duc la inlocuirea barelor stabilizatoare din fata?

In calitate de sofer, trebuie sa cunoasteti cum sa identificati potentialele probleme cu bara stabilizatoare a vehiculului dumneavoastra. Cateva semne care indica probleme ale piesei:

  • Uzura anvelopelor
  • Sunete caudate sau zgomote neobisnuite la intoarcerea volanului

Avantajele inlocuirii barelor stabilizatoare din fata

Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata a vehiculului poate aduce cateva beneficii:

  1. Deoarece functia barei stabilizatoare este de a aduce o mai mare stabilitate vehiculului, acest lucru reduce riscurile de derapare sau pierderea controlului vehiculului.
  2. Inlocuirea la timp a acestei piese ajuta si rotile din spate ale vehiculului atunci cand este timpul sa se fixeze pe sol.
  3. Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata, de asemenea ajuta la reducerea efectelor negative cauzate de impactul pe drumurile neregulate. Prin aceasta, o bara stabilizatoare buna ajuta la oferirea masinii mai mult control, mai ales in viraj.

Cand revizuiti suspensia vehiculului, profitati de ocazie pentru a verifica starea barei stabilizatoare. Daca aceasta piesa se afla in stare proasta, aveti nevoie neaparat de inlocuirea barelor stabilizatoare din fata.

La autoservice Chisinau, Anvelopele.md, aveti suportul necesar pentru orice problema nu ar avea autovehiculul dumneavoastra.

Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata 1Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata 2Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata 3Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata 4Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata 5Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata 6
Inregistrarea serviciului
Unde se schimba barele stabilizatoare fata in Chisinau? Unde se schimba barele stabilizatoare fata in Chisinau?

Puteti inlocui barele stabilizatoare fata in service-ul nostru auto, oferim doar servicii de inalta calitate, iar echipa este formata din profesionisti adevarati care iti vor aduce masina in stare buna in scurt timp.

Care este scopul luptelor stabilizatoare fata? Care este scopul luptelor stabilizatoare fata?

Sarcina barelor stabilizatoare frontale este de a limita elementele ramase ale sasiului masinii in mobilitate, ceea ce ajuta la cresterea controlabilitatii si stabilitatii masinii.

Cum se depaneaza barele stabilizatoare fata? Cum se depaneaza barele stabilizatoare fata?

Identificarea problemelor cu barele stabilizatoare din fata nu este o sarcina dificila. Ciocnirea in spate a masinii atunci cand conduceti pe o suprafata denivelata, masina este aruncata in aer de pe pista - acestia sunt indicatori tipici ca nu totul este in ordine cu rafturile si merita sa vizitati un atelier de reparatii auto.

Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto? Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?

Service-ul nostru auto ofera si servicii precum:

  • Inlocuire arc
  • Inlocuirea barelor stabilizatoare spate
  • Ajustare cambra
  • Inlocuirea silent block-urilor
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png