Vezi toate serviciile

inlocuirea barelor stabilizatoare din fata

Pret: din 190 lei

Stabilizatorul, care este o tija metalica flexibila, conecteaza caroseria vehiculului si componentele suspensiei din fata pe ambele parti. Scopul sau este sa nu permita suspensiei sa functioneze separat in colturi si astfel sa previna rularea caroseriei a masinii. La tipurile mai vechi de suspensii, tija transversala ar putea fi bine atasata la bratele inferioare. In acest tip de design, nu au fost necesare barele stabilizatoare frontale. Uzura barelor stabilizatoare frontale se poate stabili prin urmatoarele semne:in timpul accelerarii sau franarii puternice se simte o usoara derapare a caroseriei;incepe sa devina vizibil ca masina descrie un arc urias atunci cand ocoleste un obstacol;caroseria masinii se rostogoleste mai mult in viraje decat de obicei. La centrul nostru de service auto poti inlocui barele stabilizatoare la un pret placut pentru tine! Avem o echipa de specialisti care vor face totul pentru tine rapid si, cel mai important, calitativ. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:revizia motorului, inlocuirea curelei servodirectiei, montarea anvelopelor pe teren.

Inregistrarea serviciului
Unde se schimba barele stabilizatoare fata in Chisinau?

Puteti inlocui barele stabilizatoare fata in service-ul nostru auto, oferim doar servicii de inalta calitate, iar echipa este formata din profesionisti adevarati care iti vor aduce masina in stare buna in scurt timp.

Care este scopul luptelor stabilizatoare fata?

Sarcina barelor stabilizatoare frontale este de a limita elementele ramase ale sasiului masinii in mobilitate, ceea ce ajuta la cresterea controlabilitatii si stabilitatii masinii.

Cum se depaneaza barele stabilizatoare fata?

Identificarea problemelor cu barele stabilizatoare din fata nu este o sarcina dificila. Ciocnirea in spate a masinii atunci cand conduceti pe o suprafata denivelata, masina este aruncata in aer de pe pista - acestia sunt indicatori tipici ca nu totul este in ordine cu rafturile si merita sa vizitati un atelier de reparatii auto.

Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?
Sus