Inlocuire baterie pentru hybrid

Pret: din 500 lei

Masinile hibride devin din ce in ce mai populare. Acestea economisesc combustibil si reduc emisiile. Cu toate acestea, masinile hibride au, de asemenea, un sistem complex de baterii care trebuie inlocuit in timp.

Ce este o baterie hibrida?

O baterie de masina hibrida este o baterie reincarcabila care stocheaza excesul de energie de la motorul masinii. Aceasta energie este apoi utilizata pentru a alimenta motorul electric, ceea ce ajuta la imbunatatirea eficientei combustibilului. Bateriile auto hibride sunt oarecum diferite de bateriile auto traditionale. Ele sunt mult mai mari si mai grele. De asemenea, ele folosesc un alt tip de reactie chimica. Si, in cele din urma, sunt concepute pentru utilizare pe termen lung, structura lor are o tehnologie mult mai fiabila si durabila.

Cand ati putea avea nevoie de o inlocuire a bateriei la un hibrid?

Daca bateria masinii dvs. hibride incepe sa cedeze, este posibil sa observati urmatoarele simptome:

Inlocuire baterie pentru hybrid

  • Eficienta combustibilului scade simtitor.
  • Vehiculul are dificultati la pornire.
  • Motorul electric al vehiculului nu mai functioneaza sau isi pierde rapid din eficienta.
  • Se aprind luminile de avertizare motor/baterie de pe tabloul de bord al vehiculului.

Daca observati oricare dintre aceste simptome, este important ca bateria masinii hibride sa fie inspectata de profesionisti calificati. O baterie defecta poate cauza multe probleme conexe si este important sa o inlocuiti cat mai curand posibil. Repararea sau inlocuirea unui motor electric este costisitoare.

Nu stii unde in Chisinau poti sa-ti inlocuiesti bateria hibrid? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Inlocuirea bateriei la o masina hibrida este o reparatie costisitoare, dar este important de facut pentru a mentine performanta si fiabilitatea masinii. Tehnicienii calificati de la Anvelopele Service Auto nu vor avea nicio problema in a evalua starea bateriei dvs. si in a va recomanda cel mai bun plan de actiune.

Daca va intrebati: "Cat costa inlocuirea bateriei unui hibrid?", ar trebui sa va consultati cu expertii nostri. Diferite masini hibride au sisteme de baterii diferite si este important sa o gasiti pe cea potrivita in mod special pentru motorul dvs. electric! 

Daca aveti nevoie de inlocuirea bateriei la masina dvs. electrica, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire baterie pentru hybrid 1Inlocuire baterie pentru hybrid 2Inlocuire baterie pentru hybrid 3Inlocuire baterie pentru hybrid 4Inlocuire baterie pentru hybrid 5Inlocuire baterie pentru hybrid 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova sa inlocuiasca bateria hibrida a masinii? Unde in Moldova sa inlocuiasca bateria hibrida a masinii?

Puteti inlocui bateria hibrida in Service-ul nostru auto ieftin de la Calea basarabiei 46. Oferim servicii de calitate, lucrarea se face in cel mai scurt timp posibil. Calitatea muncii si preturile la servicii te vor surprinde placut!

Care este durata de viata a bateriilor hibride? Care este durata de viata a bateriilor hibride?

Durata medie de viata a unei baterii hibride in conditii de functionare optima este de aproximativ 10 ani. Acesta este aproximativ 230-300 km de alergare, ceea ce este un indicator excelent.

Cum si unde sa incarcati bateria hibrida? Cum si unde sa incarcati bateria hibrida?

Nu este nevoie sa incarcati bateria hibrida, deoarece bateria insasi se incarca treptat in timpul conducerii, ceea ce contribuie la conducerea economica si la reducerea costurilor cu combustibilul.

Cat de departe poate merge un hibrid? Cat de departe poate merge un hibrid?

Pe tractiune pura electrica, un vehicul poate parcurge o distanta de pana la 30 pana la 100 km daca motorul cu ardere interna nu este pornit.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png