Vezi toate serviciile

Inlocuire baterie pentru hybrid

Pret: din 500 lei

Vehiculele hibride functioneaza pe baza unor principii stabilite care le ghideaza functionarea. Vehiculele pe benzina folosesc o baterie, iar un hibrid foloseste si o baterie in afara de tipul bateriei si scopul acesteia. Hibridul creste performanta bateriei la un nivel mai ridicat decat vehiculele pe benzina. Functia bateriei ramane publica. Instalarea unei baterii auto mai puternice nu contrazice principiul unui vehicul alimentat cu baterii. Hibridul preia toate avantajele unei baterii. Majoritatea vehiculelor hibride sunt echipate cu franare regenerativa care preia energia risipita si o transforma in electricitate. In cazul in care soferul foloseste franele la orice tip de vehicul care functioneaza pe benzina, aceasta energie termica este disipata, eliberata in aer. Un vehicul hibrid preia o cantitate imensa din acea energie si o transforma inapoi intr-o baterie. In service-ul nostru auto, puteti inlocui bateriile de pe masina - ieftin si eficient. Serviciile noastre populare:iluminat auto, servicii de sudare, reparare si diagnosticare injectoare, inlocuire curele servodirectie.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova sa inlocuiasca bateria hibrida a masinii?

Puteti inlocui bateria hibrida in Service-ul nostru auto ieftin de la Calea basarabiei 54. Oferim servicii de calitate, lucrarea se face in cel mai scurt timp posibil. Calitatea muncii si preturile la servicii te vor surprinde placut!

Care este durata de viata a bateriilor hibride?

Durata medie de viata a unei baterii hibride in conditii de functionare optima este de aproximativ 10 ani. Acesta este aproximativ 230-300 km de alergare, ceea ce este un indicator excelent.

Cum si unde sa incarcati bateria hibrida?

Nu este nevoie sa incarcati bateria hibrida, deoarece bateria insasi se incarca treptat in timpul conducerii, ceea ce contribuie la conducerea economica si la reducerea costurilor cu combustibilul.

Cat de departe poate merge un hibrid?

Pe tractiune pura electrica, un vehicul poate parcurge o distanta de pana la 30 pana la 100 km daca motorul cu ardere interna nu este pornit.

Sus