Inlocuire baterie pentru hybrid

Pret: din 500 lei

Inlocuirea bateriei pentru hybrid poate fi ingrijoratoare. Vestea buna este ca, cu bateria de schimb potrivita, poti adauga multi ani de viata masinii tale hibride sau electrice, precum si sa-i imbunatatesti puterea si performanta datorita progreselor tehnologiei bateriilor.

Din pacate, bateria hibrida se va defecta in cele din urma. Inlocuirea din fabrica este costisitoare, ceea ce poate face ca inlocuirea bateriei sa fie o problema mare.

Intelegem si suntem experti in tehnologia masinilor hibride. Avem misiunea de a aduce proprietarilor de masini hibride liniste si valoare de durata prin furnizarea de servicii de inlocuirea bateriei pentry hybrid premium de inalta tensiune.

Cum stiti daca bateria hybrid a masinii dvs. trebuie inlocuita?

Daca observati ca lumina dvs. IMA este aprinsa (Integrated Motor Assist), mai ales daca ledul Check Engine este si el aprins, este un indiciu puternic ca bateria dvs. IMA trebuie inlocuita, desi nu este neaparat o regula. Pentru a fi sigur ca trebuie sa inlocuiti bateria, este necesar sa cititi codurile P (coduri de diagnosticare a motorului) de pe computerul de bord.

Inlocuire baterie pentru hybrid

Merita sa inlocuiti o baterie hibrida?

Daca doriti o masina care foloseste foarte putin combustibil si care va poate economisi bani pe termen lung, ar trebui sa luati in considerare un hibrid. Cu toate acestea, daca folositi de mult timp o masina hibrid, este mai mult decat probabil ca va trebui sa inlocuiti bateria la un moment dat.

Chiar daca bateriile noi de masini hibride pot costa cateva mii de euro, ar trebui sa reziste cel putin 100.000 de mile inainte de a incepe sa se deterioreze. Acestea fiind spuse, daca cumparati un hibrid acum, nu ar trebui sa va faceti griji cu privire la eventualele inlocuiri ale bateriei in curand.

Pe langa inlocuirea bateriei pentru hybrid, puteti incerca si sa o reparati. Trebuie sa luati in considerare ca uneori reparatia poate fi destul de eficienta si ieftina, uneori poate fi costisitoare, in timp util si doar o solutie pe termen scurt.

Care este durata de viata estimata a bateriei unei masini hibride?

Depinde de fiecare producator si de modul in care este utilizat vehiculul, dar durata de viata a bateriei unui hibrid este de zece ani in medie. Acest numar este estimat chiar de producatori, si poate fi optim. Asta pentru ca exista o serie de factori care influenteaza durabilitatea acumulatorilor.

O masina care ruleaza mai mult pe sosea, de exemplu, va avea mai putina uzura, deoarece ciclurile de incarcare si descarcare sunt mai constante in utilizarea urbana. Pe drum, utilizarea motorului electric este mai redusa.

Daca aveti nevoie de inlocuirea bateriei pentru hybrid, Anvelopele.md este service auto Chisinau 24/24, prin urmare indifferent de ora, zi sau noapte va suntem la dispozitie pentru reparatii auto.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova sa inlocuiasca bateria hibrida a masinii? Unde in Moldova sa inlocuiasca bateria hibrida a masinii?

Puteti inlocui bateria hibrida in Service-ul nostru auto ieftin de la Calea basarabiei 46. Oferim servicii de calitate, lucrarea se face in cel mai scurt timp posibil. Calitatea muncii si preturile la servicii te vor surprinde placut!

Care este durata de viata a bateriilor hibride? Care este durata de viata a bateriilor hibride?

Durata medie de viata a unei baterii hibride in conditii de functionare optima este de aproximativ 10 ani. Acesta este aproximativ 230-300 km de alergare, ceea ce este un indicator excelent.

Cum si unde sa incarcati bateria hibrida? Cum si unde sa incarcati bateria hibrida?

Nu este nevoie sa incarcati bateria hibrida, deoarece bateria insasi se incarca treptat in timpul conducerii, ceea ce contribuie la conducerea economica si la reducerea costurilor cu combustibilul.

Cat de departe poate merge un hibrid? Cat de departe poate merge un hibrid?

Pe tractiune pura electrica, un vehicul poate parcurge o distanta de pana la 30 pana la 100 km daca motorul cu ardere interna nu este pornit.

Sus to-top.png