Reparatii la praguri automobile

Pragurile auto sunt sectiunile orizontale inferioare ale caroseriei vehiculului dumneavoastra. Acestea ajuta la protejarea trenului de rulare al autovehiculului dumneavoastra impotriva deteriorarii si mentin integritatea structurii vehiculului dumneavoastra. In timp, pragurile pot rugini, se pot coroda sau pot fi deteriorate in urma unui accident.

Inlocuirea corecta a pragurilor: Descriere si caracteristici.

O inlocuire completa a pragului este o reparatie majora care implica indepartarea vechiului prag si instalarea unuia nou. Noul prag va fi fabricat din metal rezistent la rugina si va fi sudat sau insurubat la caroseria masinii. Intregul proces poate dura cateva zile, in functie de amploarea daunelor.

De ce ar trebui sa schimbati pragurile auto?

Exista mai multe motive pentru care ar putea fi nevoie sa inlocuiti pragurile autoturismului dvs.

  • Aspectul exterior. Pragurile sunt o parte importanta a exteriorului masinii dumneavoastra. Daca pragurile sunt deteriorate, acestea pot face ca masina dvs. sa arate mai putin atractiva.
  • Rugina. Pragurile sunt una dintre cele mai vulnerabile la rugina parti ale caroseriei unei masini. Daca pragurile dvs. sunt ruginite, acestea pot slabi structura masinii dvs. si pot creste probabilitatea de deteriorare in cazul unui accident.
  • Daune. Pragurile pot fi, de asemenea, deteriorate in cazul unui accident. Daca pragurile dvs. sunt indoite, acestea pot permite apei si murdariei sa patrunda in partea inferioara a caroseriei masinii. Repararea transmisiei este un proces extrem de costisitor. Nu vreti sa va asumati riscuri cu lovituri aparent minore.

Daca pragurile dvs. sunt deteriorate, este important sa le reparati sau sa le inlocuiti cat mai curand posibil. O inlocuire completa a pragurilor masinii dvs. este o reparatie majora si nu ieftina, dar este cea mai buna modalitate de a asigura siguranta si longevitatea vehiculului dvs.

Nu stii unde in Chisinau poti sa-ti inlocuiesti pragurile la un pret bun? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Inlocuirea completa a pragului masinii dvs. este o investitie semnificativa, dar este o investitie care merita, care va va proteja masina de umiditate si rugina, precum si va va mentine in siguranta pe drum.

Si puteti obtine inlocuirea pragurilor de catre maestrii reparatiilor de caroserie auto de la Anvelopele Service Auto! Putem evalua daunele suferite de masina ta si iti putem recomanda cea mai buna solutie pentru a rezolva problema. Dispunem de toate instrumentele avansate pentru a efectua repararea si inlocuirea pragurilor auto!

Daca intentionati sa va inlocuiti pragurile, nu uitati sa contactati specialistii calificati de la Anvelopele car service la +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire completa a pragului auto 1Inlocuire completa a pragului auto 2Inlocuire completa a pragului auto 3Inlocuire completa a pragului auto 4Inlocuire completa a pragului auto 5Inlocuire completa a pragului auto 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png