Vezi toate serviciile

Diagnosticarea sondei lambda

Pret: din 500 lei

Sonda lambda este un senzor foarte important intr-un vehicul. Masoara compozitia gazelor de esapament. Indicatorii externi ai unei defectiuni pot fi:o crestere a toxicitatii, functionarea deteriorata a catalizatorului, existenta unui cod de defectiune, socuri in timpul conducerii. Daca vedeti aceste semne, ar trebui sa diagnosticati imediat sonda lambda. Diagnosticarea sondei lambda in service-ul nostru auto este efectuata numai de profesionisti cu experienta la un pret bun pentru dvs. Specialistii nostri vor efectua intreaga gama de lucrari necesare si vor putea raspunde la toate intrebarile dumneavoastra.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau ofera servicii de diagnosticare a sondei lambda?

Puteti utiliza serviciul de diagnosticare a sondei lambda in serviciul nostru de la Maria Dragan 1/1. Serviciile de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova sunt garantate!

Ce poate indica o defectiune a sondei lambda?

Factori care indica functionarea incorecta a sondei lambda:

  • consum crescut de combustibil
  • Eroarea „Check Engine” de pe panou s-a aprins
  • catalizator infundat
  • motorul se supraincalzeste
Cum sa iti rezervi serviciul auto?

Preinmatricularea in centrul nostru auto se poate face in doua moduri:puteti lasa o solicitare direct pe site-ul nostru sau ne puteti contacta la telefon + 373 60 336 236.

Ce metode de plata ai la dispozitie?

Puteti plati pentru serviciile oferite atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Service-ul auto accepta plata de pe orice card bancar emis si valabil in tara.

Sus