Verificarea sondei lambda

Pret: din 500 lei

Inainte ca sonda lambda sa fie verificata de catre un tester pentru functionalitate, este necesar sa aflati pentru ce este. Acesta este un dispozitiv care controleaza compozitia gazelor de esapament si joaca un rol crucial in functionarea intregului vehicul. Verificarea sondei lambda cu un tester se efectueaza dupa cum urmeaza:

 1. Cautam un loc pentru montarea controlerului;
 2. Conectam multimetrul la circuitul electric;
 3. Demontati conectorul senzorului de presiune;
 4. Citim indicatorii testerului;
 5. Efectuam scurgerile de aer slabind usor clema conductei de aer.

Inainte de verificarea sondei lambda, este necesar sa setati limita de masurare de 2 volti pe tester. Cu un amestec slab, citirile de pe contor vor fi mai mici de 0,2 volti.

Diagnosticul sondei lambda

Exista o serie de semne care indica faptul ca este necesara diagnosticarea sondei lambda. Principalele simptome ale unei defectiuni a acestui element includ:

 1. Functionare instabila a motorului;
 2. Calitatea redusa a combustibilului;
 3. Alimentare ineficienta cu combustibil;
 4. Probleme cu functionarea sistemelor electronice;
 5. Smucituri la volan;
 6. Bate din palme la turatiile motorului.

Daca in timpul functionarii masinii aceste semne sunt observate, atunci diagnosticul sondei lambda nu va fi cu siguranta de prisos. Trebuie remarcat faptul ca detectarea la timp a problemelor va creste siguranta pe drum si, de asemenea, va poate economisi semnificativ risipa financiara.

Cautati ajutor de la profesionisti

Daca aveti nevoie de diagnosticarea computerizata a unei masini, atunci nu ezitati sa contactati serviciul nostru auto, lista noastra de preturi pentru reparatii auto va va surprinde placut. Avem specialisti cu multi ani de experienta care vor oferi masinii dumneavoastra aspectul original in cel mai scurt timp posibil. Pentru o programare, sunati la +373 60 336 236 sau cautati-ne la st. Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea sondei lambda 1Diagnosticarea sondei lambda 2Diagnosticarea sondei lambda 3Diagnosticarea sondei lambda 4Diagnosticarea sondei lambda 5Diagnosticarea sondei lambda 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau ofera servicii de diagnosticare a sondei lambda? Unde in Chisinau ofera servicii de diagnosticare a sondei lambda?

Puteti utiliza serviciul de diagnosticare a sondei lambda in serviciul nostru de la Maria Dragan 1/1. Serviciile de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova sunt garantate!

Ce poate indica o defectiune a sondei lambda? Ce poate indica o defectiune a sondei lambda?

Factori care indica functionarea incorecta a sondei lambda:

 • consum crescut de combustibil
 • Eroarea „Check Engine” de pe panou s-a aprins
 • catalizator infundat
 • motorul se supraincalzeste
Cum sa iti rezervi serviciul auto? Cum sa iti rezervi serviciul auto?

Preinmatricularea in centrul nostru auto se poate face in doua moduri: puteti lasa o solicitare direct pe site-ul nostru sau ne puteti contacta la telefon + 373 60 336 236.

Ce metode de plata ai la dispozitie? Ce metode de plata ai la dispozitie?

Puteti plati pentru serviciile oferite atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Service-ul auto accepta plata de pe orice card bancar emis si valabil in tara.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png