Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Anvelope de camion Riken

Riken Road Ready S 315/80 R22.5
Riken
allseason
Riken Road Ready S 315/80 R22.5
2 807 Lei
in basket in cos
Riken Road Ready D 315/80 R22.5
Riken
allseason
Riken Road Ready D 315/80 R22.5
5 389 Lei
in basket in cos
Riken Road Ready S 315/70 R22,5
Riken
summer
Riken Road Ready S 315/70 R22,5
La comanda
Riken SUV Snow 215/65/R17
Riken
allseason
Riken SUV Snow 215/65/R17
La comanda

Pneuri Riken in Chisinau

Anvelope auto Riken au gasit popularitate larga intre proprietari de masini, care prevad sa primeasca pneuri de calitate buna la un pret atractiv. Marfa acestui brand se produce aplicind materialul exclusiv de calitate inalta, la intreprinderi echipate cu utilaj actual. Producatorul ofera gama de modele larga de pneuri pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Cauciuc pe sezon de vara Riken

Pneurile de vara atrag atentia cu stabilitatea termica inalta. Anvelopa datorita tehnologiilor moderne de productie isi mentine caracteristicile de mobilizare chiar la temperaturi ridicate. Aiest moment face posibil marcii comerciale sa vanda produsele in peste 100 de state din toata lumea. Alta proprietate e nivelul scazut de galagie, care a fost obtinut prin infiintarea proiectului moderat si neregulat al benzii de rulare. . Comandati acum anvelopele de sezonul de vara Riken pe site-ul nostru, pentru a determina toate avantajele.

Cauciucuri pe sezon de iarna Riken

Fabricantul pentru sezonul rece a creat anvelope Riken de iarna care au o multime de avantaje . E nevoie, in special, de marcat miscarea fixa a autovehiculului la marirea vitezei si oprire pe drum inzapezit. Modelul unic al benzii de rulare asigura o aderenta cu buna calitate pe pista. In plus, forma benzii reduce lipirea murdariei si a zapezii . Aceasta e o iesire grozava pentru a conduce iarna si in conditii dificile. Sunteti gata sa comandati anvelope Riken de iarna? La noi pe site faceti rost de cea mai bogata gama!

Cauciucuri pe tot anul Riken

Fabricantul a reusit sa creeze o cale magnifica pentru conducere in orice perioada. Aceste cauciucuri se evidentiaza prin proprietatile lor perfecte de conducere pe drumuri umede si uscate, la temperaturi ridicate si mici. Merge pentru utilizare orasaneasca si mediu rural. Principalul avantaj e raportul calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest lucru, trebuie sa comandati cauciucuri pentru toate sezoanele ca sa le testati singuri. Suntem siguri ca o sa fiti multumit!

Care sunt caracteristicile anvelopelor de vara Riken? Care sunt caracteristicile anvelopelor de vara Riken?

Dintre principalele proprietati ale anvelopelor pentru camioane de vara ale marcii Riken, trebuie remarcate aspectul lor atractiv, rezistenta si rezistenta la uzura. Sunt grozave pentru o perioada fierbinte datorita rezistentei lor la temperaturi ridicate.

Cum sa cumparati anvelopele de iarna Riken de pe site-ul dvs.? Cum sa cumparati anvelopele de iarna Riken de pe site-ul dvs.?

Poti comanda anvelope de iarna Riken completand o aplicatie sau formand departamentul nostru de vanzari la telefon + 373 68 257 576. Avem o gama vasta de anvelope de iarna ale acestui brand, printre care cu siguranta o vei gasi pe cea potrivita.

Ce au special anvelopele Riken all-season? Ce au special anvelopele Riken all-season?

Anvelopele pentru toate anotimpurile Riken sunt renumite pentru performanta lor. Sunt perfect adaptate atat la temperaturi critic scazute, cat si la temperaturi critic ridicate, ceea ce le permite functionarea pe tot parcursul anului.

Ce alternative la brandul Riken imi puteti recomanda? Ce alternative la brandul Riken imi puteti recomanda?

Dintre alternativele la aceasta marca, ar trebui sa se distinga anvelopele urmatoarelor marci:

  • Wanli
  • Antyre
  • Kirov
  • Aeolus

De asemenea, puteti vedea intreaga lista de anvelope pentru camioane in magazinul nostru online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png