Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare proprietar de masina stie ca sunt necesare anvelope grozave pentru a conduce confortabil. Pentru a selecta corect rampele 195/60 R15, este necesar sa intelegeti multi parametri importanti, si anume: cantitatea de rotatii sau sarcini. Sezonalitatea este un parametru important. Diferenta de temperatura intre anvelope poate provoca un accident! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna 195/60 R15?

Anvelope 195/60 R15 pentru vara

In Moldova, de regula, anvelopele se inlocuiesc primavara. Clima arata aproximativ 10 ° C si peste. Anvelopele de vara 195/60 R15 sunt dotate cu o multime de proprietati, ele corespund vremii din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe pavajul umed. Acest lucru aduce vehiculul la o oprire rapida. 
  2. Controlul confortului. Aceasta optiune poate rezolva situatia dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine nevoilor proprietarului masinii, cu atat conducerea va deveni mai favorabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Si anume modul in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri foarte ude.

Regiunea noastra se caracterizeaza printr-o cantitate uriasa de precipitatii abundente in timpul verii, din acest motiv, aceasta proprietate este important de luat in considerare cand cumparati cauciucuri de vara in Chisinau.

Anvelope de iarna 195/60 R15

Pe masura ce temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati anvelopele la iarna. Anvelopele de iarna 195/60 R15 sunt un compus chimic special. Va permite sa salvati parametrii in caz de inghet sever. Internet magazinul nostru vinde bunuri cu caracteristici bune precum:

  1. Model incastrat. Acest tip are capacitatea de a curata de murdarie. Plus ca se descurca grozav pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de franare la conducerea pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Timp de functionare. Daca sunt depozitate corespunzator, vor dura mult timp. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca gama este formata din produse de la furnizori de incredere!

Pentru a conduce fiabil in timpul iernii, trebuie sa achizitionati cauciucuri de iarna 195/60 R15!

Anvelope 195/60 R15 pentru orice vreme

In ciuda scepticismului, anvelopele all-season 195/60 R15 nu sunt facute pentru a conduce tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. Adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti combina proprietatile iernii si verii. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa utilizati doar unul. In cazul in care va asteptati sa comandati patine 195/60 R15 pentru toate anotimpurile, contactati operatorul de vanzari sau plasati o comanda in magazin de cauciucuri online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png