Reglarea supapelor auto

Pret: din 750 lei

Supapele din motorul unei masini sunt componente responsabile pentru controlul fluxului de gaze de admisie si de evacuare din motorul unei masini. Acestea sunt componente care trebuie intretinute in mod regulat, astfel incat sa fie intotdeauna in conditii optime de utilizare.

Semnalele care indica necesitatea de reglarea supapelor

Daca masina se comporta intr-un mod diferit sau neasteptat, este necesar sa reglati supapele motorului si sa verificati sa nu apara probleme la unele dintre sisteme. Mai jos enumeram principalele semne care apar in urma defectiunii supapei:

1. Zgomote

Acesta este cel mai clasic semn ca ceva este in neregula cu aceasta comanda de parte. Sunetul usor, similar cu zgomotul unei masini de cusut, indica faptul ca supapa trebuie ajustata sau ca poate fi slabita. Daca zgomotele sunt mai puternice, acest lucru poate indica ca piesa este uzata sau deteriorata si, in acest caz, este indicat sa se schimbe piesa.

2. Fum

Cand masina fumeaza la pornire, este timpul sa te opresti la Anvelopele.md pentru reglaj supape Chisinau. Prima parte care trebuie verificata este supapa, deoarece atunci cand are probleme de etansare, uleiul in exces trece prin sistem, provocand fum.

Reglarea supapelor in Moldova

3. Pierderea puterii motorului

Exista mai multe probleme in vehicul care prezinta ca simptom pierderea puterii, insa, daca este insotita de zgomot sau fum, este semn ca poate exista o dereglare sau defectiune la supape si este necesara reglarea supapei motorului.

4. Cresterea consumului de combustibil

Cand auziti zgomote, observati fum in teava de esapament doar cand porniti vehiculul si tot observati ca masina consuma mai mult combustibil, acesta este un semn sigur ca arborele cu came al motorului este deteriorat.

Reglarea supapelor la un motor de masina si toate celelalte forme de intretinere sunt esentiale pentru ca masina dumneavoastra sa functioneze cat mai bine. Asa ca fiti mereu la curent cu starea acestora si asigurati-va de sanatatea vehiculului dumneavoastra doar cu auto service Anvelopele.md cu pret reglaj supapa accesibil. Ne gasiti pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reglarea supapelor 1Reglarea supapelor 2Reglarea supapelor 3Reglarea supapelor 4Reglarea supapelor 5Reglarea supapelor 6
Inregistrarea serviciului
Când este necesară reglarea supapei? Când este necesară reglarea supapei?

Daca supapele motorului nu sunt reglate la timp, aceasta va afecta modificarea decalajului termic. In acest caz, nu conteaza daca decalajul termic scade sau creste. In ambele cazuri, acest lucru va afecta negativ functionarea motorului.

Cat dureaza reglarea supapelor motorului? Cat dureaza reglarea supapelor motorului?

Reglarea supapei nu dureaza mult. Cu conditia ca motorul sa fie in stare racita, lucrarile necesare pentru reglarea supapei se pot incadra in 30 de minute.

Cat de des este necesara reglarea supapei motorului? Cat de des este necesara reglarea supapei motorului?

Se recomanda reglarea supapelor motorului cel putin la fiecare 25 de mii de kilometri. Desigur, aceasta este o valoare medie, la unele modele de masini aceasta perioada poate fi mai lunga sau mai scurta.

Cat costa reglarea supapei masinii? Cat costa reglarea supapei masinii?

Pretul acestor lucrari poate varia foarte mult in functie de modelul si anul de fabricatie al vehiculului dumneavoastra. Costul poate fi de la 750 lei. Pentru mai multe informatii sunati-ne la + 373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png