Vezi toate serviciile

Reglarea supapelor auto

Pret: din 750 lei

Supapele sunt componente ale mecanismelor de distribuție a gazelor din vehicule. Ele sunt împărțite în intrare și ieșire. Scopul primului este introducerea unui amestec combustibil în cilindri, iar al doilea este eliberarea gazelor de eșapament din acestea. Dacă supapele nu sunt reglate din când în când, acest lucru poate duce la consecințe neplăcute. Când decalajul este prea mic, cu siguranță va avea loc arderea. Aceasta înseamnă că pe suprafețele supapelor va începe să apară un strat suficient de puternic de produse de combustie ai amestecului de combustibil. Din această cauză, funcționarea normală a sistemului de distribuție a gazelor este perturbată. Este de remarcat faptul că nu toate motoarele cu ardere internă necesită o reglare periodică a supapelor. Dacă nu există dispozitive de ridicare hidraulice în motorul mașinii, atunci supapele trebuie reglate manual. Este necesar să reglați supapele la un motor rece, în plus, cu respectarea serioasă a unei anumite proceduri. În caz contrar, golurile vor fi setate incorect, cu toate consecințele care decurg. Metoda de reglare începe cu faptul că pistonul cilindrului este plasat în cel mai înalt punct de compresie. Pentru a-l aduce în această poziție, este necesar să rotiți arborele cotit sau mânerul de pornire sau șurubul care fixează scripetele de antrenare a generatorului. Merită să ne amintim că torsiunea trebuie efectuată numai în sensul acelor de ceasornic. Vă recomandăm în continuare să efectuați această procedură în service-ul nostru auto. Avem o echipă de profesioniști care vor face totul eficient și rapid. De asemenea, am colectat multe alte servicii și produse, cum ar fi alinierea roților, vânzarea de anvelope, servicii de sudare și multe altele. Dacă aveți întrebări, ne puteți suna la +37368257576 sau ne puteți trimite un mesaj completând formularul.

Inregistrarea serviciului
Cum afecteaza reglarea supapelor un motor?

Daca supapele motorului nu sunt reglate la timp, aceasta va afecta modificarea decalajului termic. In acest caz, nu conteaza daca decalajul termic scade sau creste. In ambele cazuri, acest lucru va afecta negativ functionarea motorului.

Cat dureaza reglarea supapelor motorului?

Reglarea supapei nu dureaza mult. Cu conditia ca motorul sa fie in stare racita, lucrarile necesare pentru reglarea supapei se pot incadra in 30 de minute.

Cat de des este necesara reglarea supapei motorului?

Se recomanda reglarea supapelor motorului cel putin la fiecare 25 de mii de kilometri. Desigur, aceasta este o valoare medie, la unele modele de masini aceasta perioada poate fi mai lunga sau mai scurta.

Unde pot merge pentru a regla supapele motorului?

Specialistii atelierului nostru auto de la Maria Dragan 1/1 pot regla supapele motorului. Mecanicii nostri vor efectua toate reparatiile necesare in cel mai bun mod posibil intr-un timp scurt si la un pret accesibil.

Sus