Repararea suspensiei pneumatice automobilului

Suspensia pneumatica este un tip de suspensie care permite reglarea inaltimii caroseriei in raport cu drumul. Aerul comprimat este elementul de inmuiere al suspensiei pneumatice, spre deosebire de o suspensie conventionala cu arcuri. Acest lucru permite o rulare mai lina, o greutate mai mica a masinii, mai silentioasa si mai usor de virat.

Dar are si un dezavantaj serios - deteriorarea rapida in timpul conducerii pe drumuri accidentate si complexitatea tehnica, ceea ce face ca suspensia pneumatica sa fie extrem de dificil de reparat cu unelte improvizate.

Cum se poate spune daca suspensia pneumatica este uzata?

Exista mai multe semne care indica faptul ca o suspensie pneumatica este defecta:

  • Nivel redus al caroseriei. Masina "se lasa in jos". Uneori, masina se inclina pe o parte.

  • Vibratii neobisnuite in timpul condusului inseamna ca suspensia este mai putin eficienta.

  • Compresorul nu se opreste. Cel mai probabil exista o gaura si aerul comprimat se scurge din sistem.

Daca sunt detectate astfel de defectiuni, suspensia pneumatica trebuie diagnosticata si reparata imediat. Daca o problema care provoaca vibratii este ignorata, vehiculul dumneavoastra ar putea dezvolta defectiuni secundare.

Defectiunile si reparatiile ulterioare pot aparea in diferite parti ale sistemului de suspensie pneumatica. Supapele se pot freca, senzorul suspensiei pneumatice poate ceda, unitatea de control se poate defecta etc. 

Asadar, daca v-ati dat seama ca este necesara o reparatie a suspensiei pneumatice si sunteti interesat de pret, sunati la centrul nostru de service la numarul + 373 60 336 236 pentru o consultatie. Mecanicii auto de la centrul nostru va recomanda sa nu intarziati cu problema si sa riscati sa raspanditi defectiunile in tot vehiculul dumneavoastra. Repararea suspensiei pneumatice la centrul nostru de reparatii auto este usoara, rapida si ieftina. 

Nu pierdeti timpul, reparatia suspensiei de aer are loc la centrul nostru de service auto din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea suspensiei pneumatice 1Repararea suspensiei pneumatice 2Repararea suspensiei pneumatice 3Repararea suspensiei pneumatice 4Repararea suspensiei pneumatice 5Repararea suspensiei pneumatice 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png