Repararea rezervorului de combustibil

Rezervoarele de benzina sunt o componenta importanta a oricarui automobil, deoarece in ele se depoziteaza combustibilul care alimenteaza motorul. Cu toate acestea, aceste rezervoare pot fi deteriorate in diverse moduri, ceea ce duce la o serie de probleme pentru soferi.

Este important sa intelegem ca exista mai multe tipuri de rezervoare de combustibil disponibile pe piata in prezent. Dar, indiferent de tipul de rezervor instalat in masina dumneavoastra, este esential sa aveti grija de el in mod corespunzator pentru a evita posibilele deteriorari.

Masina dumneavoastra este una dintre cele mai mari investitii din viata dumneavoastra. Asadar, atunci cand i se intampla ceva, probabil ca doriti ca aceasta sa fie reparata corespunzator si rapid. 

Cauze ale defectiunilor rezervorului de benzina

Exista mai multe tipuri de defectiuni ale rezervorului de benzina, sa aruncam o privire asupra lor:

O cauza obisnuita de avarie este coroziunea, care apare atunci cand umiditatea si oxigenul reactioneaza cu rezervorul metalic pe o perioada de timp indelungata. Acest lucru poate duce la aparitia ruginei si a gaurilor in rezervor, ceea ce duce la scurgeri de combustibil.

Un alt tip de defectiune poate aparea la nivelul gatului si al dopului rezervorului. Aceasta apare adesea din cauza deschiderii/inchiderii necorespunzatoare a rezervorului, a alimentarii necorespunzatoare a vehiculului si a uzurii naturale. In acest caz, capacul si gatul rezervorului de combustibil pot fi reparate fara a demonta rezervorul.

O alta modalitate de deteriorare a rezervoarelor de benzina este prin impact fizic. De exemplu, in cazul in care masina este implicata intr-un accident, rezervorul poate fi perforat sau zdrobit. Acest lucru poate duce, de asemenea, la scurgeri si alte probleme care necesita interventia imediata a unor mecanici profesionisti.

Cum sa identificati, simptomele unui rezervor de benzina defect

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta proprietarii de masini este un rezervor de benzina stricat. Un rezervor de combustibil deteriorat poate cauza probleme serioase si chiar poate duce la accidente daca nu se intervine la timp. Prin urmare, este important sa cunoasteti semnele unui rezervor de benzina stricat, astfel incat sa puteti lua masuri imediate.

Primul semn al unui rezervor de benzina perforat este mirosul de benzina. Daca observati un miros puternic de benzina in jurul masinii dumneavoastra, este posibil sa se datoreze unei scurgeri in rezervorul de combustibil. De asemenea, este posibil sa vedeti balti de benzina sub masina dumneavoastra sau sa observati ca citirea nivelului de combustibil scade rapid, chiar daca nu ati condus prea mult.

Un alt semn al unui rezervor de benzina spart este dificultatea de a va porni masina. Daca exista o problema cu rezervorul de benzina, aceasta poate afecta cantitatea de combustibil care intra in motor, ceea ce poate face dificila pornirea si functionarea fara probleme. De asemenea, este posibil sa va confruntati cu o acceleratie slaba sau sa va blocati in timpul condusului, ceea ce ar putea fi cauzat de alimentarea insuficienta cu combustibil din cauza unui rezervor de combustibil deteriorat.

In cazul unui rezervor perforat, nu ezitati sa reparati rapid rezervorul de combustibil care prezinta scurgeri. Acest lucru creeaza o situatie inflamabila si poate provoca pagube importante. Nu lasati soarta masinii dumneavoastra la voia intamplarii, ci contactati profesionistii de la Anvelopele!

De ce sa ne alegeti pe noi

La atelierul nostru de reparatii auto, acordam prioritate sigurantei si durabilitatii. De aceea, va oferim servicii de top pentru a va mentine masina in conditii optime. Echipa noastra de mecanici cu experienta poate efectua perfect reparatii rezervor de combustibil sudate la rece.

Atunci cand alegeti service-ul nostru auto, puteti fi siguri ca masina dumneavoastra este pe maini sigure. Oferim preturi bune pentru reparatiile rezervorului de combustibil. Fie ca aveti nevoie de intretinere de rutina sau de o revizie, avem cunostintele si experienta necesare pentru a face treaba cum trebuie.

Pentru costuri de reparare a rezervorului de combustibil din sudura, aluminiu sau otel, sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie. Atelierul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea rezervorului de combustibil 1Repararea rezervorului de combustibil 2Repararea rezervorului de combustibil 3Repararea rezervorului de combustibil 4Repararea rezervorului de combustibil 5Repararea rezervorului de combustibil 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png