Vopsirea caroseriei

Masina ta arata putin mai rau pentru uzura? A trecut prin multe? Daca da, este posibil sa fi sosit timpul pentru o revopsire a masinii. Vopsirea masinii este o modalitate excelenta de a imbunatati aspectul masinii dumneavoastra, de a o proteja de intemperii si de a creste valoarea investitiei dumneavoastra.

Vopsirea masinii: nuantele procesului.

Revopsirea masinii este procesul de aplicare a unui nou strat de vopsea pe masina dumneavoastra. Acest lucru se poate face din diverse motive, cum ar fi pentru a ascunde zgarieturile sau loviturile, pentru a schimba culoarea masinii sau pentru a proteja vopseaua de intemperii.

Exista doua tipuri principale de revopsire a masinilor: revopsirea din fabrica si revopsirea dupa un accident. Vopsirea din fabrica se face atunci cand masina este noua si doriti doar sa schimbati culoarea caroseriei. Vopsirea post-reparatie se face dupa ce vopseaua a fost deteriorata intr-un accident. In acest caz, se aplica o culoare speciala 

De ce aveti nevoie de o revopsire a masinii?

Revopsirea masinii are multe avantaje. Sa aruncam o privire asupra lor:

  • Imbunatateste aspectul masinii dumneavoastra. Un strat proaspat de vopsea va face ca masina dvs. sa arate ca noua.
  • Va protejeaza masina de intemperii. Vopseaua va ajuta sa va protejati masina de soare, ploaie, zapada si alte conditii naturale.
  • Creste valoarea autovehiculului dumneavoastra. O masina bine intretinuta si cu un strat proaspat de vopsea isi va pastra valoarea mai mult timp, spre deosebire de o masina neintretinuta.
  • Ajuta la ascunderea ruginei si a altor daune. Un strat nou de vopsea va ajuta la ascunderea ruginii si a altor deteriorari la exteriorul masinii dumneavoastra.
  • Un strat nou de vopsea va da masinii dvs. un aspect nou, elegant.

Nu stiti unde sa va revopsiti masina la un pret mic? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a imbunatati aspectul masinii dumneavoastra, de a o proteja de intemperii sau de a ascunde rugina, o vopsire auto este o modalitate excelenta de a face acest lucru.

Atelierul nostru de reparatii auto Anvelopele ofera servicii profesionale de vopsire auto! Maestrii nostri au o experienta vasta in lucrari de caroserie, detaliere si vopsire a masinilor! Vom repara cu usurinta orice deteriorare a caroseriei masinii dumneavoastra!

Pretul vopsitoriei auto depinde de tipul de vopsea, de gradul de deteriorare (daca exista) si de tipul de caroserie.

Aveti nevoie de vopsire auto? Sunteti interesat de lista de preturi? Puteti afla preturile pentru vopsirea masinii de la operatorii nostri la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Revopsire totala autoturism 1Revopsire totala autoturism 2Revopsire totala autoturism 3Revopsire totala autoturism 4Revopsire totala autoturism 5Revopsire totala autoturism 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png