Diagnosticarea airbagului

Airbagurile sunt unul dintre cele mai importante elemente de siguranta din masinile moderne. Acestea va protejeaza pe dumneavoastra si pe pasagerii dumneavoastra in cazul unei coliziuni. Cu toate acestea, airbagurile se pot deteriora in timp si este important sa le supuneti la un diagnostic regulat pentru a va asigura ca functioneaza corect.

Cum functioneaza airbagurile.

Airbagurile se deschid in cazul unei coliziuni atunci cand senzorii masinii detecteaza o decelerare brusca. Senzorii trimit un semnal catre unitatea SRS, care este responsabila de functionarea corecta a sistemului airbag. In momentul in care primeste informatia, aceasta declanseaza desfasurarea airbagurilor. Airbagurile se declanseaza instantaneu prin arderea unei substante care produce o cantitate uriasa de gaz. Aceasta substanta este activata de un squib. In linii mari, o impuscatura.

Cum va puteti da seama daca masina dvs. are nevoie de diagnosticarea airbagurilor?

Exista o serie de motive care pot fi folosite pentru a determina daca un sistem de airbag nu functioneaza corect. Unele dintre cele mai frecvente semne includ:

  • Lumina airbagului este aprinsa.
  • Airbagul nu se activeaza la impact.
  • Airbagul s-a desfasurat in mod neasteptat.
  • Airbagul de pe volan scoate un sunet ciudat.

Pe langa simptomele enumerate mai sus, exista o serie de alti factori pe care este important sa ii aveti in vedere:

  • Istoricul accidentelor sau al reparatiilor legate de sistemul airbag.
  • Semne de deteriorare fizica a sistemului airbag, de exemplu, fire deteriorate.

De ce ar trebui sa efectuati diagnosticarea airbagului la Anvelopele Auto Service?

Daca va confruntati cu oricare dintre aceste simptome, este important sa efectuati o diagnosticare a airbagului cat mai curand posibil. 

Un airbag defect poate reprezenta un risc serios pentru siguranta si trebuie sa va asigurati ca airbagurile dumneavoastra functioneaza corect.

Daca aveti orice ingrijorare cu privire la starea airbagurilor dumneavoastra, este important sa le faceti un diagnostic de catre un mecanic calificat. De exemplu, mecanicii de la Anvelopele Auto Service au o experienta vasta in lucrul cu sistemele de siguranta ale diferitelor vehicule! Vom diagnostica airbagurile la cel mai mic pret din Chisinau!

Pentru a face o programare pentru diagnosticarea airbagurilor, contactati-ne la +373 60 336 236 si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Vom fi bucurosi sa va verificam sistemul airbag si sa ne asiguram ca acesta functioneaza corect.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea airbagului 1Diagnosticarea airbagului 2Diagnosticarea airbagului 3Diagnosticarea airbagului 4Diagnosticarea airbagului 5Diagnosticarea airbagului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png