Montarea bara fat, bara spate, praguri si proiectoare auto

Un kit de caroserie auto este un set de piese exterioare care pot fi adaugate la o masina pentru a-i schimba aspectul. Kiturile de caroserie pot include spoilere, placi laterale, bare de protectie si alte piese. De obicei, acestea sunt fabricate din fibra de sticla, plastic sau fibra de carbon.

Ce sunt body kit-urile ?

Instalarea de body kit-uri pe o masina este o modalitate populara de a schimba aspectul unui vehicul. Acestea pot da masinii un aspect mai agresiv, sportiv sau luxos. Kiturile de caroserie pot imbunatati, de asemenea, aerodinamica unei masini, ceea ce, la randul sau, duce la imbunatatirea eficientei combustibilului si a manevrabilitatii.

Montarea trusei de caroserie auto: Tipuri si nuante.

Exista multe tipuri diferite de dodgers auto. Unele dintre cele mai populare tipuri includ:

  • Spoilere. Acestea sunt concepute pentru a imbunatati aerodinamica masinii, acest lucru ajuta la reducerea rezistentei si a fortei de apasare, ceea ce economiseste combustibil si imbunatateste manevrabilitatea.
  • Kituri de panouri de protectie laterale. Panourile laterale sunt concepute pentru a imbunatati aerodinamica si aspectul masinii. Acestea dau masinii un aspect mai agresiv si imbunatatesc aerodinamica.
  • Bare de protectie. Acest tip de dodger confera masinii un aspect mai agresiv sau mai luxos si, de asemenea, ajuta la protejarea barei de protectie a masinii impotriva deteriorarii.
  • Alte piese. Exista multe alte tipuri de kituri de caroserie auto, cum ar fi kituri de grila, extensii de aripi si prize de aer pe capota.

De ce ai nevoie de instalare dodger pentru caroserie auto?

Exista multe beneficii ale instalarii dodgers auto. Unele dintre cele mai comune beneficii includ:

  • Aspectul imbunatatit. Dodgers confera masinii un aspect mai agresiv, sportiv sau luxos.
  • Aerodinamica imbunatatita. Dodgers imbunatatesc aerodinamica autovehiculului, ceea ce duce la o mai buna eficienta a consumului de combustibil si la o mai buna manevrabilitate.
  • Protectie imbunatatita. Dodgers ajuta la protejarea caroseriei vehiculului impotriva deteriorarii.
  • Personalizare. Dodgers pot fi o modalitate excelenta de a va personaliza masina si de a o face unica si recognoscibila.

Nu stii unde in Chisinau poti sa-ti instalezi dodgers pe masina ta? Anvelopele car service va sta la dispozitie!

Instalarea dodgers auto este o modalitate usoara de a imbunatati aerodinamica si performantele de condus ale automobilului fara modificarea costisitoare si birocratica a motorului. Sa va faceti masina mai frumoasa si mai usor de recunoscut este usor.

La Anvelopele car service sunteti gata sa efectuati orice lucrare de tuning la masina dumneavoastra. Instalarea de dodgers pe masina ta sau ceva mult mai complicat. Cele mai bune preturi pentru tuning auto in Moldova te asteapta in service-ul nostru auto!

Sunteti interesat de instalarea dodgerilor in service-ul nostru auto, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalare body kit (truse de caroserie) 1Instalare body kit (truse de caroserie) 2Instalare body kit (truse de caroserie) 3Instalare body kit (truse de caroserie) 4Instalare body kit (truse de caroserie) 5Instalare body kit (truse de caroserie) 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png