Reparatii unitati de control auto

Pret: din 3000 lei

In mod fundamental, unitatea de comanda a motorului controleaza injectia de combustibil si, la motoarele pe benzina, momentul in care scanteia o aprinde. Aceasta determina pozitia pieselor interne ale motorului folosind un senzor de pozitie a arborelui cotit, astfel incat injectoarele si sistemul de aprindere sa fie activate exact la momentul potrivit.

Un motor cu ardere interna este in esenta o pompa mare de aer care se alimenteaza cu combustibil. Pe masura ce aerul este aspirat, trebuie furnizat suficient combustibil pentru a crea energie pentru a sustine functionarea motorului. Aceasta combinatie de aer si combustibil se numeste „amestec”.  Nu numai ca cantitatea de amestec este importanta, dar proportia acestui amestec trebuie sa fie corecta. Prea mult combustibil - prea putin oxigen, iar arderea este murdara si irosita. Prea putin combustibil - prea mult oxigen face arderea lenta si slaba.

Motoarele obisnuiau sa aiba aceasta cantitate si raportul amestecului controlate de un dispozitiv de dozare in intregime mecanic numit carburator, care era putin mai mult decat o colectie de gauri cu prin care motorul „aspira” combustibil. Cu cerintele vehiculelor moderne concentrate pe eficienta consumului de combustibil si pe emisii mai mici, amestecul trebuie controlat mai riguros.

Management precis al combustibilului cu unitatile de comanda

O unitate de comanda trebuie sa se ocupe de multe variabile atunci cand decide raportul corect de amestec, precum:

 • Cererea motorului
 • Temperatura motorului/lichidului de racier
 • Temperatura aerului
 • Temperatura combustibilului
 • Calitatea combustibilului
 • Eficienta pompei motorului

Repararea unitatilor de comanda

Care sunt cele mai frecvente probleme care duc la repararea unitatilor de comanda?

Intrucat este un proces complex, originea problemei la pornirea unui vehicul poate fi diversa. Este vorba de componente electronice, electrice si mecanice care se pot defecta, din cauza deteriorarii sau uzurii naturale, si pot compromite activarea aprinderii. Cele mai intalnite problem ale unitatilor de comanda sunt:

 1. Probleme de hranire
 2. Defectiuni la cablaj si sigurante
 3. Deteriorari ale modulelor si ale conectorului
 4. Defecte la relee
 5. Defectiuni la senzori sau actuatoare
 6. Blocari in alte module

Odata cu evolutia electronicii vehiculelor, defectiunile la pornire cauzate de problemele unitatii de comando au devenit mai frecvente pentru mecanicii auto din service auto Anvelopele.md. 
Prin urmare, daca si dumneavoastra aveti nevoie de repararea unitatilor de comanda a masinii, faceti o vizita la atelierul nostrum unde specialistii nostri va vor rezolva orice problema.

Repararea unitatilor de comanda 1Repararea unitatilor de comanda 2Repararea unitatilor de comanda 3Repararea unitatilor de comanda 4Repararea unitatilor de comanda 5Repararea unitatilor de comanda 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot repara unitatile de control in Chisinau? Unde pot repara unitatile de control in Chisinau?

Puteti contacta cel mai apropiat service auto din Chisinau. Atelierul de reparatii auto Anvelopele.md angajeaza o adevarata echipa de profesionisti care iti vor aduce masina la comanda completa in scurt timp.

Cat costa repararea unitatilor de control in service-ul auto? Cat costa repararea unitatilor de control in service-ul auto?

Costul final al reparatiei unitatilor de control al masinii va depinde de cantitatea de munca care trebuie facuta. Inscrieti-va pentru un service auto la +373 60 336 236 pentru a fi supus unei inspectii si a determina costul exact al lucrarii viitoare.

De ce este nevoie de o unitate de control intr-o masina? De ce este nevoie de o unitate de control intr-o masina?

Unitatile de control al motorului asigura functionarea stabila si neintrerupta a motorului cu ardere interna, din acest motiv, daca apare o defectiune la unitatea de comanda, aceasta trebuie reparata sau inlocuita imediat.

Ce indica o defectiune a unitatii de control? Ce indica o defectiune a unitatii de control?

Simptomele unei unitati de control defectuoase pot include:

 • verifica motorul aprins
 • motorul se opreste
 • masina nu porneste
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png