Diagnosticarea injectoarelor

Injectoarele de combustibil sunt o parte integranta a motorului vehiculului dumneavoastra. Acestea furnizeaza cantitatea exacta de combustibil la momentul potrivit. Acest lucru ajuta la cresterea semnificativa a performantei si a puterii motorului cu ardere interna, precum si la imbunatatirea eficientei combustibilului. In timp, injectoarele de combustibil se pot defecta, ceea ce poate duce la o multime de probleme. Sa intelegem care sunt aceste probleme si in ce cazuri se efectueaza reparatii si diagnosticarea injectoarelor?

Sa intelegem principiul de functionare a injectoarelor?

Un injector de combustibil este o supapa mica cu clapeta care distribuie si injecteaza combustibilul in motor. Injectorul este de obicei amplasat in colectorul de admisie si conectat la rampa de combustibil. Atunci cand motorul functioneaza, injectorul primeste un semnal electric de la unitatea de control a motorului (ECU). Acest semnal comanda injectorului sa deschida supapa, permitand injectarea combustibilului la momentul potrivit.

Diagnosticarea unui injector de combustibil poate fi dificila. Un tehnician calificat va verifica functionarea injectorului folosind un scaner de diagnosticare si codurile de eroare din ECU. Tehnicianul va verifica, de asemenea, daca exista scurgeri in sistemul de combustibil.

Cum va puteti da seama daca aveti nevoie de repararea si diagnosticarea injectoarelor?

Exista o serie de simptome care pot indica un injector de combustibil defect. Aceste simptome includ:

  • Rateuri de aprindere a motorului.
  • Rupere brusca a ralantiului.
  • Motorul se blocheaza.
  • Motorul incepe sa urce brusc in turatie fara a creste puterea/viteza.
  • Eficienta scazuta a consumului de combustibil.
  • Fum negru din teava de esapament.
  • Se aprinde "indicatorul luminos de verificare a motorului" de pe panoul de bord.

Daca observati oricare dintre aceste semne, este important ca injectoarele de combustibil sa fie diagnosticate si reparate de un profesionist cat mai curand posibil. Un injector de combustibil defect va poate deteriora motorul si poate duce la reparatii costisitoare.

Nu stiti unde sa efectuati diagnosticarea injectoarelor in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Diagnosticarea injectoarelor de combustibil este o parte importanta a intretinerii motorului masinii tale. Diagnosticarea regulata a injectoarelor de combustibil va contribui la asigurarea functionarii corecte a motorului si la o ardere eficienta maxima a combustibilului.

Cea mai calitativa diagnoza a injectoarelor din Chisinau se efectueaza in service-ul auto Anvelopele! Maestrii nostri va vor verifica cu usurinta sistemul de alimentare cu combustibil pentru erori si probleme! Pentru noi nu exista dificultati in efectuarea diagnozei injectoarelor la anumite tipuri de motoare sau sisteme de combustibil! Chiar si diagnosticarea injectoarelor unui motor diesel, care se caracterizeaza prin structura speciala a injectiei de combustibil, nu este o problema pentru profesionistii nostri.
Contactati-ne la +373 60 336 236 si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea injectoarelor 1Diagnosticarea injectoarelor 2Diagnosticarea injectoarelor 3Diagnosticarea injectoarelor 4Diagnosticarea injectoarelor 5Diagnosticarea injectoarelor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png