Vezi toate serviciile

Cumpara in Chisinau uleiul Hyundai pentru motor

Gasiti un rind mare de ulei Hyundai de motor in catalogul nostru. Demult aiesta marca comerciala a capatat o mare celibretatae si este aleasa de o multime de proprietari de vehicule din toata lumea . Pentru calitatea uleilor de motor prezentate in sortiment, noi dam garantie, deoarece comandam doar marfa originala de calitate superioara.

Uleiul Hyundai pentru motor sintetic are stadiu marit de adaptabilitate la temperatura. Aceasta este o alegere ideala pentru motor care functioneaza la temperatura critic minima si maxima . Proprietatile uleiurilor sintetice includ:oxidativa ridicata si fixitate termica;performanta ridicata la temperaturi scazute;indice de vascozitate inalt;evaporare scazuta;coeficient redus de frecare .

Uleiurile pentru motor semi-sintetice constata prin universalitatea sa si sunt rezonabili pentru practic fiece model de motor. Uleiul semi-sintetic are nivel mai scazut de aditivi si vascozitate mai mica.

Uleiul pentru motor anorganic este adaptat pentru autovehiculele cu motoare care nu necesita intretinere speciala. Aceasta este o alegere favorabila si convenabila pentru masinile de generatie veche .

Cum sa alegi uleiuri de motor?

Pentru a alege lubrifiantul rezonabil, trebuie sa cunoasteti:sezonul si nivelul de vascozitate, modelul de motor cu ardere interna, kilometrajul masinei. Aiesta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a masinii sau incredintati selectionarea specialistilor nostri. Achizitionati chiar acum si bucurativs de toate beneficiile in magazinul nostru anvelopele.md. Suntem mereu gata sa va bucuram cu servicii de buna calitate, preturi placute si reduceri regulate .

Sus