Instalarea unui protector de bara de protectie

Aparatoarea pentru bara de protectie este un scut din metal sau plastic care se monteaza pe bara de protectie fata a vehiculului. Este conceput pentru a proteja bara de protectie impotriva deteriorarii cauzate de impacturile la viteza redusa, cum ar fi erorile de parcare. De asemenea, aparatorile pentru bara de protectie previn deteriorarea radiatorului si a altor componente din spatele barei de protectie.

Instalarea unei plase de protectie pentru bara de protectie: Caracteristici.

Plasele de protectie pentru bara de protectie sunt de obicei fabricate din otel, aluminiu sau plastic. Ele vin intr-o varietate de stiluri, inclusiv plasa, solida si tija. Unele plase de protectie pentru bara de protectie au si faruri, cum ar fi farurile de ceata sau farurile de faza lunga.

De ce merita sa instalezi o plasa de protectie pentru bara de protectie?

Exista multe beneficii pentru instalarea unei plase de protectie a radiatorului pe vehiculul dvs. Aceste beneficii includ:

  • Protectie impotriva deteriorarilor. Garniturile de protectie a barei de protectie ajuta la protejarea barei de protectie impotriva deteriorarii cauzate de lovituri usoare si zgarieturi. Acest lucru va poate economisi bani pe reparatii in cazul unor accidente minore.
  • Siguranta sporita. Aparatorile pentru bara de protectie ajuta la cresterea sigurantei vehiculului dvs. in cazul unei coliziuni. Ele atenueaza impactul si protejeaza ocupantii vehiculului in cazul unei coliziuni.
  • Aspect imbunatatit. Aparatorile pentru bara de protectie imbunatatesc, de asemenea, aspectul masinii dumneavoastra. Ele confera masinii dvs. un aspect mai dur sau mai agresiv. Acest lucru creste valoarea de revanzare a masinii dumneavoastra.

Nu stiti unde sa va instalati o protectie pentru bara de protectie in Moldova? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a va proteja masina de daune si de a creste siguranta acesteia, atunci instalarea unei plase de protectie in bara de protectie sau pe grila este o optiune excelenta. Instalarea protectiei pentru radiator si bara de protectie este accesibila, iar plasa in sine este usor de instalat si pot oferi protectie pentru multi ani de acum incolo.

Vom efectua orice modificari si imbunatatiri ale masinii dvs. Avem cele mai mici preturi din Chisinau!

Aveti nevoie sa instalati o plasa de protectie in bara de protectie a masinii dumneavoastra, dar sunteti ingrijorat de pret? Sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalarea unui protector de bara de protectie 1Instalarea unui protector de bara de protectie 2Instalarea unui protector de bara de protectie 3Instalarea unui protector de bara de protectie 4Instalarea unui protector de bara de protectie 5Instalarea unui protector de bara de protectie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png