Dezinfectarea interiorului masinii

Interiorul masinii dvs. este un spatiu mic, inchis, care poate fi un teren propice pentru germeni si bacterii. 
Acesti germeni pot cauza o varietate de probleme de sanatate, inclusiv infectii respiratorii, eruptii cutanate si intoxicatii alimentare.
Acest lucru este valabil mai ales daca aveti copii, animale de companie sau daca mancati sau beti frecvent in masina.

Ce este dezinfectia interiorului masinii si cum se realizeaza.

Dezinfectarea interiorului masinii este procesul de eliminare a acelor microorganisme daunatoare din interiorul masinii dumneavoastra. Acest lucru se poate face folosind o varietate de metode, inclusiv:

  • Curatarea cu abur. Temperatura ridicata distruge membrana celulara a bacteriilor si ciupercilor.
  • Curatarea uscata. Curatarea chimica utilizeaza agenti speciali pentru a distruge bacteriile si sporii.
  • Radiatii ultraviolete. Radiatiile UV rup legaturile chimice ale bacteriilor si virusurilor, ceea ce, la randul lor, fie le ucide, fie le impiedica sa se inmulteasca.

Cand se efectueaza autodezinfectia?

Exista mai multe motive pentru care ar putea fi nevoie sa dezinfectati interiorul masinii dumneavoastra:

  • Dumneavoastra sau cineva din familia dumneavoastra se imbolnaveste.
  • Dumneavoastra si/sau pasagerii dumneavoastra aveti o reactie alergica, iritatii ale pielii, atunci cand intrati in masina.
  • Observati un miros neplacut in interiorul vehiculului.

Uneori, aceste probleme sunt cauzate si de bacteriile si ciupercile din sistemul de ventilatie. Intr-un astfel de caz, merita sa contactati de urgenta un service auto. Dezinfectarea sistemului de ventilatie al masinii este un proces complex care nu trebuie amanat pentru mai tarziu! 

Nu stiti unde se efectueaza dezinfectarea interiorului masinii la un pret redus? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca te confrunti cu oricare dintre problemele mentionate mai sus, este momentul sa faci dezinfectarea interiorului masinii tale de catre profesionisti. 

Un service auto profesionist Anvelopele poate evalua situatia si va poate recomanda cea mai buna solutie. Cu o dezinfectie adecvata, puteti pastra interiorul masinii dvs. curat si sanatos pentru dvs. si pasagerii dvs.

Pentru a afla mai multe despre dezinfectarea interiorului masinii, contactati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie si o programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Dezinfectarea interiorului masinii 1Dezinfectarea interiorului masinii 2Dezinfectarea interiorului masinii 3Dezinfectarea interiorului masinii 4Dezinfectarea interiorului masinii 5Dezinfectarea interiorului masinii 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png