Diagnosticarea sistemului de gaz al autovehiculului

GPL, sau gaz petrolier lichefiat, este un combustibil alternativ comun pentru vehicule. Este un combustibil ecologic care va poate economisi bani la costurile de combustibil. Cu toate acestea, la fel ca orice alt sistem de combustibil, sistemele GPL pot functiona defectuos. De aceea, este important ca sistemul de gaz sa fie diagnosticat periodic.

Haideti sa intelegem cum functioneaza echipamentele de gaz, da?

Sistemul de gaz al unei masini este format dintr-un rezervor de combustibil, o pompa de combustibil, un evaporator, un regulator de presiune si un injector. Rezervorul de combustibil stocheaza gazul lichefiat, pompa de combustibil pompeaza GPL catre evaporator, evaporatorul amesteca GPL cu aer intr-o anumita proportie, regulatorul de presiune mentine presiunea in sistem, iar injectorul injecteaza GPL in motor.

Diagnosticarea echipamentului de gaz al masinii: nuante si particularitati.

Diagnosticarea HBO poate fi complicata. Tehnicianul efectueaza o diagnoza computerizata a HBO, citeste codurile de eroare, verifica functionarea diferitelor componente ale sistemului de gaz. De asemenea, tehnicianul va verifica daca exista scurgeri in sistem.

Cum va puteti da seama daca aveti nevoie de o diagnoza HBO?

Exista o serie de simptome care pot indica o functionare defectuoasa a sistemului dumneavoastra HBO. Aceste simptome includ:

  • Alunecarea motorului.
  • Eficienta scazuta a combustibilului.
  • Dificultate la pornirea motorului.
  • Fum negru din teava de esapament.
  • Citire instabila a indicatorului de benzina.
  • Citirea indicatorului de benzina scade brusc.
  • Miros de benzina in masina.
  • Temperatura motorului creste in mod anormal.

Daca gasiti oricare dintre aceste simptome in masina dumneavoastra, este timpul sa faceti un diagnostic al sistemului de gaz. O functionare defectuoasa a sistemului HBO va poate deteriora motorul si poate duce la reparatii costisitoare.

De ce ar trebui sa va diagnosticati sistemul de gaz la Anvelopele Auto Service?

Diagnosticarea echipamentului de gaz al masinii dumneavoastra este o parte importanta a intretinerii masinii dumneavoastra. 

Service-ul nostru auto dispune de echipamente si tehnicieni profesionisti pregatiti sa va verifice sistemul de gaz! Diagnosticarea si repararea HBO-ului dumneavoastra nu a fost niciodata mai usoara! Pretul nostru scazut pentru diagnosticarea HBO va va surprinde placut!
Contactati-ne la +373 60 336 236 si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

СНГ, или сжиженный нефтяной газ, является распространенным альтернативным топливом для транспортных средств. Это экологически чистое топливо, которое может сэкономить вам деньги на расходах на топливо. Однако, как и любая другая топливная система, системы СНГ могут работать со сбоями. Вот почему важно регулярно диагностировать газовую систему.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare sistem de gaze 1Diagnosticare sistem de gaze 2Diagnosticare sistem de gaze 3Diagnosticare sistem de gaze 4Diagnosticare sistem de gaze 5Diagnosticare sistem de gaze 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png