Portarea chiulasei

Portarea capului cilindric (GBS) este un proces care implică modificarea formei și dimensiunilor canalelor de admisie și evacuare, precum și a camerei de ardere a motorului, în scopul îmbunătățirii performanțelor acestuia.

Portarea capului cilindric poate include următoarele etape:

  • Dezasamblarea GBS: În primul rând, GBS-ul este îndepărtat de pe motor și demontat pentru a se putea accesa canalele de admisie și evacuare, precum și camerele de ardere.

  • Portarea: Specialiștii modifică forma și dimensiunile canalelor menționate și ale camerelor de ardere. Acest lucru poate implica îndepărtarea materialului în exces, mărirea diametrului canalelor sau modificarea formei lor.

  • Polizarea și finisarea: După portare, canalele și camerele de ardere sunt polizate și lustruite pentru a asigura o suprafață netedă, ceea ce îmbunătățește fluxul de aer și combustibil.

  • Asamblarea și instalarea: După finalizarea portării, GBS-ul este asamblat și reinstalat pe motor.

Portarea GBS-ului poate să crească performanța motorului, sporind fluxul de aer și combustibil, ceea ce poate duce la creșterea puterii și eficienței. Cu toate acestea, acest proces necesită experiență și cunoștințe de specialitate, deoarece o portare necorespunzătoare poate afecta negativ funcționarea motorului.

Modificarea capului de cilindru (ГБЦ) reprezintă un proces prin care specialiștii din service-ul auto efectuează diverse lucrări asupra capului de cilindru al motorului, cu scopul de a îmbunătăți caracteristicile și performanța acestuia. Capul de cilindru este o componentă vitală a motorului, iar starea sa poate influența funcționarea vehiculului.

Modificarea capului de cilindru poate include următoarele proceduri:

  • Lustruirea și rectificarea suprafețelor capului de cilindru pentru a îmbunătăți etanșeitatea și contactul uniform cu garniturile.

  • Înlocuirea garniturilor de etanșare și a supapelor, atunci când este necesar.

  • Reconfigurarea și ajustarea componentelor electronice legate de funcționarea capului de cilindru pentru a atinge caracteristicile optime.

  • Creșterea compresiei pentru a spori puterea și economia de combustibil.

  • Modificarea canalelor de admisie și de evacuare pentru a îmbunătăți ventilația și a reduce rezistența fluxului de gaze.

Modificarea capului de cilindru poate fi efectuată pentru a crește puterea, a îmbunătăți dinamica vehiculului sau a mări eficiența motorului. Toate aceste lucrări sunt efectuate de către specialiști cu utilizarea echipamentelor și tehnologiilor moderne.

Contactați service-ul auto Anvelopele.md pentru a beneficia de servicii profesionale de modificare a capului de cilindru și pentru a îmbunătăți caracteristicile vehiculului dvs.

Daca aveti intrebari sau intentionati sa faceti o programare pentru inlocuire, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru consultanta. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Modificarea capului de cilindru 1Modificarea capului de cilindru 2Modificarea capului de cilindru 3Modificarea capului de cilindru 4Modificarea capului de cilindru 5Modificarea capului de cilindru 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png