Inlocuirea blocului silentios la o masina

Pret: din 150 lei

Silent block-ul este o balama formata din cauciuc sau poliuretan si metal rezistent. Probabil, multi soferi sunt familiarizati cu aces cuvant, dar nu toata lumea stie clar ce este.

Referindu-ne analogic la corpul uman, silent block-ul il asociem cu o artciulatie. Acest element este utilizat pentru neutralizarea oscilatiilor, vibratiilor, pastrand in stare bune alte elemente ale sasiului masinii. Silent block-ul este foarte solicitat in special cand se conduse pe un drum cu denivelari semnificative.

Inlocuirea blocurilor silentioase se recomanda a fi efectuata doar in cazul in care acestea se deterioreaza. Nu va sfatuim sa inlocuiti blocul de suspensie pe cont propriu, va fi mai sigur sa contactati profesionistii de la atelierul nostru, Anvelopele.md. Pentru o instalare de calitate este nevoie de echipamente speciale si un maestru competent, cu experienta in munca similara.

Inlocuirea blocurilor silentioase in Chisinau

Inlocuirea blocurilor silentioase din ce cauze trebuiesc inlocuite

Conducerea masinii pe un drum anevoios are un efect negative asupra starii blocurilor silentioase. De asemenenea, daca masina nu a fost verifivata de mult timp, uzura pieselor afecteaza si siguranta masinii. Pentru siguranta dumneavoastra verificati starea acestora la fiecare 50 mii de kilometric. In acest mod veti depista problema din timp si veti putea stabili cand e momentul de inlocuirea blocurilor silentioase.

Cele mai intalnite semnale ca silent block-ul este defect sunt:

  • In timpul conducerii masinii are un balant dintr-o parte in alta.
  • Se uzeaza anvelopele.
  • Pierderea stabilitatii la franare.
  • Probleme ale suspensiei.

In situatia in care va ciocniti de o astfel de problema, este indicat sa va opriti din condusul masinii. Inlocuirea blocurilor silentioase in Chisinau va ajuta la rezolvarea defectiunilor.

Mecanicii service auto Buiucani, Anvelopele.md, va ofera cele mai bune servicii de inlocuirea blocurilor silentioase in Chisinau la pret accesibil. Daca intampinati o problema cu masina dumneavoastra, stiti unde ne gasiti, Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea blocurilor silentioase 1Inlocuirea blocurilor silentioase 2Inlocuirea blocurilor silentioase 3Inlocuirea blocurilor silentioase 4Inlocuirea blocurilor silentioase 5Inlocuirea blocurilor silentioase 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot apela in Chisinau sa inlocuiesc silentblocul? Unde pot apela in Chisinau sa inlocuiesc silentblocul?

Puteti utiliza serviciul pentru inlocuirea silentblocurilor in atelierul nostru de reparatii auto. Avem specialisti cu o vasta experienta care vor face totul in cel mai bun mod posibil in cel mai scurt timp posibil.

Cand trebuie inlocuite silentblocurile la o masina? Cand trebuie inlocuite silentblocurile la o masina?

Se recomanda inlocuirea blocurilor silentioase la atingerea a 100.000 km de parcurs, totusi, avand in vedere realitatile drumurilor din Republica Moldova, este mai bine sa fii sigur si sa inspectezi la fiecare 50-70.000 km de parcurs.

Ce se intampla daca silent block-urile nu sunt inlocuite la timp? Ce se intampla daca silent block-urile nu sunt inlocuite la timp?

Daca nu incepeti sa inlocuiti blocurile silentioase la timp si le permiteti sa fie uzate puternic, acest lucru va afecta controlabilitatea vehiculului. Masina poate incepe sa se balanseze in diferite directii la viteze mari, ceea ce poate duce la rezultate extrem de neplacute pe drum.

Ce alte servicii sunt disponibile intr-un service auto? Ce alte servicii sunt disponibile intr-un service auto?

De asemenea, oferim servicii precum:

  • Inlocuirea barelor stabilizatoare fata
  • Ajustare cambra
  • Inlocuire amortizor
  • Inlocuirea articulatiei sferice

O lista cu toate serviciile de reparare a trenului de rulare poate fi gasita pe site-ul nostru web.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png