Sablare caroserie auto

Pret: din 500 lei

Spre dezamagire, toate masinile au o caracteristica foarte asemanatoare, toate incep sa rugineasca in timp. Ce este sablare automata? Dintr-un aparat special, care se numeste aparat de sablare, nisipul este suflat cu aer comprimat. Acest nisip, ajungand la suprafata cu rugina sau vopsea, il curata pana la metal. Acest lucru va permite sa curatati metalul la starea din fabrica. Sablarea unei masini este un proces destul de complicat, care ar trebui incredintat numai maestrilor cu cunostintele pregatite si adecvate. Astfel de maestri lucreaza pentru noi la serviciul anvelopele.md. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Sablare caroserie 1Sablare caroserie 2Sablare caroserie 3Sablare caroserie 4Sablare caroserie 5Sablare caroserie 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot sabla o masina? Unde pot sabla o masina?

Serviciul nostru auto ofera clientilor sai servicii de sablare de cea mai inalta calitate pentru masina. Angajam cei mai buni mesteri, carora le punem la dispozitie cele mai noi echipamente.

Ce este sablarea auto? Ce este sablarea auto?

Sablarea masinii este procesul de indepartare a murdariei, ruginii si vopselei vechi de pe caroseria masinii folosind nisip. Dupa procedura, metalul trebuie acoperit cu un fel de protectie, cum ar fi solul.

Este periculos sa faci sablare? Este periculos sa faci sablare?

Nu exista niciun pericol pentru masina in aceasta procedura, dar poate fi periculos pentru sanatatea persoanei care efectueaza procedura. Prin urmare, va recomandam cu tarie sa nu va experimentati si sa contactati specialisti!

Ce altceva imi mai poti oferi? Ce altceva imi mai poti oferi?

Repararea caroseriei auto include servicii precum:

  • Sablarea discurilor
  • Indreptarea discurilor
  • Tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne
  • Tratamentul anticoroziv al fundului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png