Vezi toate serviciile

Сuratare chimica auto

Pret: din 2000 lei

Indiferent cât de bine ai îngriji interiorul mașinii tale, nu îți vei salva interiorul de pete și murdărie greu de îndepărtat din locurile greu accesibile. În acest caz, doar curățarea chimică a interiorului mașinii vă va ajuta. Curățarea chimică a unei mașini este un set de acțiuni pentru curățarea temeinică și profundă a întregii suprafețe a habitaclului de murdăria acumulată în locuri greu accesibile, pete și praf. În acest proces, se folosesc detergenți și dispozitive speciale. Dupa procedura de curatare chimica, salonul capata un aspect placut si ingrijit. Procesul de curățare chimică poate dura de obicei mai mult de 8 ore. Este mai bine să încredințați această muncă unor specialiști dovediți. Pentru informații mai sigure, ar trebui să contactați service-ul auto. Avem meșteri care vor face totul pentru tine cu calitate înaltă și la un preț ieftin! Dacă aveți întrebări, sunați la +37368257576 sau trimiteți un mesaj completând formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau ofera servicii de curatatorie chimica auto?

Va puteti curata chimic masina in serviciul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Avem o echipa experimentata de mesteri care va face toate reparatiile necesare in cel mai scurt timp posibil.

Ce este curatarea chimica interioara?

Efectuarea de curatare chimica a interiorului reprezinta implementarea curateniei generale in intregul interior al vehiculului. Curatarea se aplica pe toate suprafetele:scaune, tavan, usi, bord.

Cat dureaza curatarea unei masini?

Curatarea chimica a masinii poate dura intre 4 si 8 ore. In aceasta problema, proprietarul masinii insusi joaca un rol decisiv, deoarece atunci cand se efectueaza curatatorie chimica, sunt luate in considerare toate dorintele clientului serviciului.

Cum sa rezervi o intalnire la service-ul tau auto?

Va puteti inscrie la serviciul nostru auto lasand o cerere pe site-ul nostru sau sunand direct la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Sus