đíuratare chimica auto

Pret: din 2000 lei

O ma╚Öin─â curat─â, ordonat─â ╚Öi bine intre╚Ťinut─â este o mindrie a fiec─ârui ╚Öofer. O cur─â╚Ťare chimic─â a automobilului poate ajuta la men╚Ťinerea unui nivel ridicat de cur─â╚Ťenie ╚Öi la protejarea impotriva efectelor negative asupra mediului.

Cur─â╚Ťare chimic─â auto implic─â pur ╚Öi simplu cur─â╚Ťarea detaliat─â a exteriorului ╚Öi cur─â╚Ť─âtorie chimic─â a salonului ma╚Öinii. Cur─â╚Ťarea chimic─â a ma╚Öinilor iese in eviden╚Ť─â, deoarece este cunoscut─â sub denumirea de sp─âl─âtorie auto f─âr─â ap─â, unde se folosesc doar substan╚Ťe chimice pentru sp─âlarea ╚Öi lustruirea suprafe╚Ťei ma╚Öinii.

đíuratare chimica auto

In procesul de cur─â╚Ťare se folosesc substan╚Ťe chimice de preinmuiere, in care pelicula ╚Öi murd─âria sunt indep─ârtate de pe suprafa╚Ťa ma╚Öinii. Un pre-imuiere cu pH sc─âzut este compus din diferi╚Ťi acizi, care ajut─â la str─âlucirea ma╚Öinilor ╚Öi la neutralizarea s─âpunurilor, care coboar─â prin scurgere.

De ce este important s─â apela╚Ťi la un salon de cur─â╚Ť─âtorie chimic─â?

Cur─â╚Ťare chimic─â salon auto Chi╚Öin─âu a vehiculului nu numai c─â asigur─â o cur─â╚Ťenie perfect─â, dar men╚Ťine ╚Öi longevitatea caroseriei. Dac─â caroseria nu este sp─âlat─â o perioad─â lung─â de timp, atunci vor fi multe depuneri lipite pe ea, precum gume, s─âruri, polen, r─â╚Öini ╚Öi alte depuneri de gr─âsime sau murd─ârie. Astfel de depuneri au un efect negativ asupra caroseriei ╚Öi a altor suprafe╚Ťe vopsite, deoarece accelereaz─â uzura. O deteriorare a coroziunii care necesit─â un tratament specific, cur─â╚Ťare ╚Öi lustruire pentru a fi indep─ârtat─â poate fi cauzat─â dac─â o ma╚Öin─â nu este sp─âlat─â in mod corespunz─âtor ╚Öi regulat.

Ceea ce face ca Anvelopele.md s─â fie unic este dedicarea noastr─â pentru fiecare client in parte. Suntem exper╚Ťi in cur─â╚Ťarea chimic─â a interiorului ma╚Öinii ╚Öi test─âm mereu noi solu╚Ťii ╚Öi combina╚Ťii chimice care imbun─ât─â╚Ťesc calitatea serviciilor.
La service auto in Chișinău 24/24 Anvelopele.md sunt oferite următoarele servicii:

  • cur─â╚Ťare chimic─â profund─â a interiorului ma╚Öinii;
  • cur─â╚Ť─âtorie chimic─â a tavanului ma╚Öinii;
  • cur─â╚Ťare chimic─â a scaunelor auto;
  • cur─â╚Ťarea motorului (exterioar─â ╚Öi inferioar─â) cu degresan╚Ťi ╚Öi detergen╚Ťi speciali;
  • dezinfectarea interiorului ma╚Öinii.

Dac─â dori╚Ťi s─â economisi╚Ťi timp pre╚Ťios ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi de ma╚Öina ordonat─â ╚Öi curat─â, ar trebui s─â apela╚Ťi la cur─â╚Ťare chimic─â auto Chi╚Öin─âu. Cur─â╚Ťarea chimic─â la Anvelopele.md - indepline╚Öte standardele de inalt─â calitate ╚Öi nevoile fiec─ârui client. Pentru detalii referitor la pre╚Ť auto cur─â╚Ťare chimic─â v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la num─ârul de telefon + 373 60 336 236.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau ofera servicii de curatatorie chimica auto? Unde in Chisinau ofera servicii de curatatorie chimica auto?

Va puteti curata chimic masina in serviciul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Avem o echipa experimentata de mesteri care va face toate reparatiile necesare in cel mai scurt timp posibil.

Ce este curatarea chimica interioara? Ce este curatarea chimica interioara?

Efectuarea de curatare chimica a interiorului reprezinta implementarea curateniei generale in intregul interior al vehiculului. Curatarea se aplica pe toate suprafetele: scaune, tavan, usi, bord.

Cat dureaza curatarea unei masini? Cat dureaza curatarea unei masini?

Curatarea chimica a masinii poate dura intre 4 si 8 ore. In aceasta problema, proprietarul masinii insusi joaca un rol decisiv, deoarece atunci cand se efectueaza curatatorie chimica, sunt luate in considerare toate dorintele clientului serviciului.

Cum sa rezervi o intalnire la service-ul tau auto? Cum sa rezervi o intalnire la service-ul tau auto?

Va puteti inscrie la serviciul nostru auto lasand o cerere pe site-ul nostru sau sunand direct la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Sus to-top.png