Сuratare chimica auto

Pret: din 2000 lei

O mașină curată, ordonată și bine intreținută este o mindrie a fiecărui șofer. O curățare chimică a automobilului poate ajuta la menținerea unui nivel ridicat de curățenie și la protejarea impotriva efectelor negative asupra mediului.

Curățare chimică auto implică pur și simplu curățarea detaliată a exteriorului și curățătorie chimică a salonului mașinii. Curățarea chimică a mașinilor iese in evidență, deoarece este cunoscută sub denumirea de spălătorie auto fără apă, unde se folosesc doar substanțe chimice pentru spălarea și lustruirea suprafeței mașinii.

Сuratare chimica auto

In procesul de curățare se folosesc substanțe chimice de preinmuiere, in care pelicula și murdăria sunt indepărtate de pe suprafața mașinii. Un pre-imuiere cu pH scăzut este compus din diferiți acizi, care ajută la strălucirea mașinilor și la neutralizarea săpunurilor, care coboară prin scurgere.

De ce este important să apelați la un salon de curățătorie chimică?

Curățare chimică salon auto Chișinău a vehiculului nu numai că asigură o curățenie perfectă, dar menține și longevitatea caroseriei. Dacă caroseria nu este spălată o perioadă lungă de timp, atunci vor fi multe depuneri lipite pe ea, precum gume, săruri, polen, rășini și alte depuneri de grăsime sau murdărie. Astfel de depuneri au un efect negativ asupra caroseriei și a altor suprafețe vopsite, deoarece accelerează uzura. O deteriorare a coroziunii care necesită un tratament specific, curățare și lustruire pentru a fi indepărtată poate fi cauzată dacă o mașină nu este spălată in mod corespunzător și regulat.

Ceea ce face ca Anvelopele.md să fie unic este dedicarea noastră pentru fiecare client in parte. Suntem experți in curățarea chimică a interiorului mașinii și testăm mereu noi soluții și combinații chimice care imbunătățesc calitatea serviciilor.
La service auto in Chișinău 24/24 Anvelopele.md sunt oferite următoarele servicii:

  • curățare chimică profundă a interiorului mașinii;
  • curățătorie chimică a tavanului mașinii;
  • curățare chimică a scaunelor auto;
  • curățarea motorului (exterioară și inferioară) cu degresanți și detergenți speciali;
  • dezinfectarea interiorului mașinii.

Dacă doriți să economisiți timp prețios și să vă bucurați de mașina ordonată și curată, ar trebui să apelați la curățare chimică auto Chișinău. Curățarea chimică la Anvelopele.md - indeplinește standardele de inaltă calitate și nevoile fiecărui client. Pentru detalii referitor la preț auto curățare chimică vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatatorie chimica auto 1Curatatorie chimica auto 2Curatatorie chimica auto 3Curatatorie chimica auto 4Curatatorie chimica auto 5Curatatorie chimica auto 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau ofera servicii de curatatorie chimica auto? Unde in Chisinau ofera servicii de curatatorie chimica auto?

Va puteti curata chimic masina in serviciul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Avem o echipa experimentata de mesteri care va face toate reparatiile necesare in cel mai scurt timp posibil.

Ce este curatarea chimica interioara? Ce este curatarea chimica interioara?

Efectuarea de curatare chimica a interiorului reprezinta implementarea curateniei generale in intregul interior al vehiculului. Curatarea se aplica pe toate suprafetele: scaune, tavan, usi, bord.

Cat dureaza curatarea unei masini? Cat dureaza curatarea unei masini?

Curatarea chimica a masinii poate dura intre 4 si 8 ore. In aceasta problema, proprietarul masinii insusi joaca un rol decisiv, deoarece atunci cand se efectueaza curatatorie chimica, sunt luate in considerare toate dorintele clientului serviciului.

Cum sa rezervi o intalnire la service-ul tau auto? Cum sa rezervi o intalnire la service-ul tau auto?

Va puteti inscrie la serviciul nostru auto lasand o cerere pe site-ul nostru sau sunand direct la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png