In Chisinau comanda uleiuri Rolf pentru motor

Gasiti un sirag larg de ulei Rolf pentru motor in magazinul nostru online. Aceasta firma de multa vreme a capatat o larga popularitate si este aleasa de pe toate contenentele de proprietari de vehicule. Pe calitatea uleilor de motor atasate in sortiment, noi dam asigurare, deoarece vindem numai marfa originala de inalta calitate.

Uleiurile Rolf de motor sintetice au grad ridicat de adaptabilitate la temperatura. Aiesta e o optiune splendida pentru motor ce lucreaza la temperatura critic scazuta si ridicata. Proprietatile uleiului sintetic cuprind: performanta ridicata la temperaturi mici; coeficient scazut de frecare; evaporare scazuta; oxidativa ridicata si stabilitate termica; indice de vascozitate mari.

Uleiurile Rolf semisintetice atrag prin universalitatea sa si sunt admisibili pentru practic orice tip de motor. Uleiurile semi-artificiale au grad mai scazut de aditivi si vascozitate mai mica.

Uleiul de motor mineral este adaptat pentru autovehiculele cu motoare care nu pretind la intretinere speciala. Aceasta e o alegere buna si convenabila pentru automobilele invechite.

Cum sa alegi ulei de motor?

Pentru a selectiona uleiul de lubrifiere admisibil, trebuie sa cunoasteti: modelul de motor cu ardere interioara, kilometrajul vehiculului, anotimpul si gradul de vascozitate. Aiesta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a automobilului sau incredintati alegerea mesterilor nostri. Cumparati chiar acum si savurati de toate beneficiile valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem intotdeauna gata sa va bucuram cu reduceri profitabile, servicii de extraordinara calitate, si preturi atractive.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png