Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare proprietar de masina intelege ca anvelopele fiabile sunt necesare pentru a conduce confortabil. Pentru a comanda corect anvelopele 215/65 R16, este important sa cunoasteti multe proprietati importante, de exemplu: rata sau rezistenta. Timpul de aplicare este destul de important. Nepotrivirea anvelopelor cu clima poate duce la accidente pe drum! Care este discrepanta dintre anvelopele pentru toate vremea, de iarna si de vara 215/65 R16?

Anvelope de vara 215/65 R16

Anvelopele sunt schimbate in mod obisnuit in Moldova odata cu debutul primaverii. Vremea arata aproximativ 8 °С si mai mult. Anvelopele de vara 215/65 R16 au multi parametri, se potrivesc climei din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe pavaj uscat. Acest lucru permite oprirea rapida a vehiculului. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele auto raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat va deveni mai confortabil condusul.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Si mai precis, in ce masura anvelopele sunt reglate pentru a conduce pe drumuri ude..

Tara noastra se distinge printr-o cantitate uriasa de precipitatii in timpul verii, din acest motiv, aceasta proprietate ar trebui sa fie luata in considerare.

Partii de iarna 215/65 R16

De indata ce temperatura scade sub cinci grade, este necesara schimbarea anvelopelor pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 215/65 R16 este o compozitie speciala. Aceasta compozitie va permite sa mentineti moliciunea la frig. Magazinul de auto cauciucurile online nostru comercializeaza produse cu cele mai bune caracteristici si anume:

  1. Model incastrat. Acest profil are capacitatea de a se autocurata de murdarie. Inca grozav pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, oferind protectie. 
  3. Durabilitate. Daca sunt depozitate corespunzator, vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama consta din produse de la furnizori cunoscuti!

Pentru a conduce fiabil iarna, trebuie sa achizitionati rampe de iarna 215/65 R16!

Pneuri 215/65 R16 tot sezonul

In ciuda conceptiilor gresite, pneuri pentru toate anotimpurile 215/65 R16 nu sunt facute pentru a calatori tot sezonul. Ele fac fata perfect temperaturilor in intervalul de la -7 la + zece °C. De obicei se folosesc primavara si toamna. Aceste roti incorporeaza proprietati de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar unul. In cazul in care va asteptati sa comandati patine 215/65 R16 pentru toate anotimpurile, contactati operatorul de vanzari sau plasati o comanda online in catalog anvelopele auto.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png