Reparatii caroserie rugina

Pret: din 500 lei

Caroseria auto poate rugini daca lacul de protectie si vopseaua sunt indepartate prin zgarieturi sau impact. Este posibil sa rezolvati problema cu ajutorul serviciul de curatare rugina auto de la Anvelopele.md.

Inainte de a merge la un service auto pentru curatarea ruginei, este important sa intelegeti importanta acestei curatari. La urma urmei, aceasta este o problema care poate aduce daune masinii dvs., daunand vehiculului dvs. in ansamblu. Este important sa intelegeti ca rugina poate fi chiar obisnuita, datorita ingrijirii masinii si modului in care este folosita in viata de zi cu zi. Asta pentru ca, nu putem uita ca vehiculul poate avea contact constant cu umezeala. Exista cateva modalitati de a preveni rugina pe masina dvs. Una este sa pastrati masina curata. O alta modalitate este sa utilizati o ceara sau un etansant de fiecare data cand va spalati masina. Puteti utiliza si un inhibitor de rugina pe partile metalice ale masinii dvs.

Este mai bine indepartarea ruginii auto acasa sau la un profesionist?

Nu exista un raspuns corect sau gresit la aceasta intrebare, deoarece depinde de preferintele personale si de bugetul dvs. Daca aveti timpul si priceperea pentru a remedia petele mici de rugina, faceti asta acasa. Cu toate acestea, daca nu va simtiti increzator, alegerea unui service auto pentru indepartarea ruginei de pe caroserie este cea mai buna optiune.

Indepartarea ruginei de pe caroserie in Moldova

Care sunt consecintele ignorarii unui mic punct de rugina pe masina?

Daca ignorati o pata de rugina de pe masina dvs., consecintele pot fi costisitoare. Rugina este o coroziune invizibila care corodeaza metalul in timp. Cu cat mai multa rugina, cu atat este mai greu sa faceti curatare rugina auto sau sa inlocuiti piesele masinii. Сreste riscul de accidente, deoarece poate provoca drumuri alunecoase si defectiuni ale componentelor structurale. In cazuri extreme, rugina poate duce la pierderea totala a valorii unei masini. Daca observati semne de rugina pe vehiculul dvs., nu ezitati sa luati masuri si sa o reparati cat mai curand posibil.

Cat timp dureaza indepartarea ruginei de pe caroserie?

Nu exista un raspuns definitiv la aceasta intrebare, deoarece timpul necesar pentru a repara un mic punct de rugina pe o masina variaza in functie de dimensiunea si severitatea punctului de rugina. In general, este posibila repararea unui mic punct de rugina pe o masina in cateva ore sau zile.

Asadar, daca au aparut mici pete de rugina pe masina dumneavoastra va asteptam la auto service Chisinau Buiucani, Anvelopele.md, pentru a remedia problema.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Indepartarea ruginii auto 1Indepartarea ruginii auto 2Indepartarea ruginii auto 3Indepartarea ruginii auto 4Indepartarea ruginii auto 5Indepartarea ruginii auto 6
Inregistrarea serviciului
Este posibila indepartarea ruginii de pe caroseria masinii din Chisinau? Este posibila indepartarea ruginii de pe caroseria masinii din Chisinau?

Da, in serviciul nostru auto puteti comanda un serviciu pentru a indeparta rugina de pe caroseria masinii. Va garantam o abordare profesionala, servicii rapide si de inalta calitate si toate acestea la cele mai mici preturi!

De ce apare coroziunea pe corp? De ce apare coroziunea pe corp?

Absolut toate masinile sunt susceptibile la coroziune si de aceea se poate manifesta:

  • In timp, stratul protector de pe corp este sters
  • Precipitatii naturale (umiditate prea mare)
  • Diferenta de temperatura
  • Diverse daune, lovituri etc.
Ce ar trebui sa fac atunci cand apare coroziunea? Ce ar trebui sa fac atunci cand apare coroziunea?

Daca apare coroziunea, trebuie sa contactati imediat serviciul auto, dar pana cand ajungeti la acesta, ar trebui sa protejati cat mai mult locul coroziunii de umiditate si oxigen pentru a opri procesul de coroziune. Acest lucru se poate face in mai multe moduri: sigilati locul cu folie alimentara sau banda; acoperiti-l cu ulei de masina; folositi chit.

Ce alte servicii de reparare a corpului aveti? Ce alte servicii de reparare a corpului aveti?

In sectiunea de reparare a caroseriei puteti gasi servicii precum:

  • Indreptarea discurilor
  • Indepartarea petelor de vid
  • Repararea barei de protectie
  • Inlocuirea parbrizului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png