Vezi toate serviciile

Indepartarea ruginii dintr-o masina

Pret: din 500 lei

Chiar si cu o intretinere adecvata a vehiculului dumneavoastra, partile mici ale caroseriei vehiculului pot deveni ruginite. Nu arata estetic si strica impresia aspectului masinii tale. Astazi, exista un numar imens de moduri de a va proteja masina de acest proces. Una dintre cele mai eficiente metode de a proteja impotriva ruginii este acoperirea suprafetei corpului cu un strat subtire de zinc. Indepartarea ruginii de pe o masina ar trebui facuta cat mai curand posibil dupa ce apare, deoarece acest proces va continua, iar dimensiunea ruginii va creste daca nu se face nimic. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Este posibila indepartarea ruginii de pe caroseria masinii din Chisinau?

Da, in serviciul nostru auto puteti comanda un serviciu pentru a indeparta rugina de pe caroseria masinii. Va garantam o abordare profesionala, servicii rapide si de inalta calitate si toate acestea la cele mai mici preturi!

De ce apare coroziunea pe corp?

Absolut toate masinile sunt susceptibile la coroziune si de aceea se poate manifesta:

  • In timp, stratul protector de pe corp este sters
  • Precipitatii naturale (umiditate prea mare)
  • Diferenta de temperatura
  • Diverse daune, lovituri etc.
Ce ar trebui sa fac atunci cand apare coroziunea?

Daca apare coroziunea, trebuie sa contactati imediat serviciul auto, dar pana cand ajungeti la acesta, ar trebui sa protejati cat mai mult locul coroziunii de umiditate si oxigen pentru a opri procesul de coroziune. Acest lucru se poate face in mai multe moduri:sigilati locul cu folie alimentara sau banda;acoperiti-l cu ulei de masina;folositi chit.

Ce alte servicii de reparare a corpului aveti?

In sectiunea de reparare a caroseriei puteti gasi servicii precum:

  • Indreptarea discurilor
  • Indepartarea petelor de vid
  • Repararea barei de protectie
  • Inlocuirea parbrizului
Sus