Indepartarea cadrului secundar

Subcadrul face parte din jumatatea din fata a sistemului de suspensie. Acesta sustine multe componente ale motorului, ale sistemului de propulsie si ale directiei, asa ca nu ignorati niciun zgomot suspect din partea motorului, deoarece acesta ar putea fi un semn de deteriorare a subcadrului si ar putea cauza daune grave componentelor motorului.

Ce ar putea cauza deteriorarea subcadrului?

Principala cauza a deteriorarii unui vehicul este uzura in timp, vibratiile, umiditatea, diferentele de temperatura si stresul - toate acestea conduc la deteriorarea vehiculului. Cele mai multe probleme apar la nivelul silentblock-ului, cu alte cuvinte, uzura placutelor de cauciuc, care reduc vibratiile si, la randul lor, reduc sunetele. Acest lucru duce la uzura treptata a restului masinii.

Pentru a determina daca aveti nevoie de repararea subramei, trebuie sa aflati:

Exista un sunet provenit de la motor in timpul conducerii?

Exista un joc al motorului sub capota la pornire, la oprire?

In ambele cazuri, ar trebui sa apelati la un profesionist pentru a diagnostica si identifica problema. In cazul unui kilometraj ridicat, exista o mare probabilitate ca problemele de subcadru sa fi cauzat daune suplimentare vehiculului si va fi necesara nu numai inlocuirea completa a subcadrului, ci si reparatii la motor si directie.

De ce sa solicitati ajutorul unui specialist?

Pentru a identifica si a rezolva problemele de subcadru, ar trebui sa se diagnosticheze trenul de rulare al autovehiculului pentru a detecta eventualele daune colaterale. Acest lucru necesita uneori demontarea subcadrului, ceea ce reprezinta un proces destul de complex care necesita indemanare.

Tehnicienii atelierului va recomanda sa nu amanati inlocuirea subcadrului si sunt pregatiti sa va ajute in rezolvarea problemei. Daca intelegeti ca aveti nevoie de o inlocuire a subcadrului, dar sunteti interesat de pretul problemei? Sunati la +373 60 336 236 sau veniti pe Calea Basarabiei 46 din Chisinau pentru o consultatie si diagnosticare

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Indepartarea cadrului secundar 1Indepartarea cadrului secundar 2Indepartarea cadrului secundar 3Indepartarea cadrului secundar 4Indepartarea cadrului secundar 5Indepartarea cadrului secundar 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png