Inlocuirea hidrocompensatorului

Compensatorul de expansiune este un dispozitiv care actioneaza ca un gol de supapa de ulei care poate fi inchis. Acest lucru reduce contaminarea uleiului si creste eficienta lubrifierii.

O defectiune a sistemului de lubrifiere duce atat la o uzura mai mare a componentelor, cat si la costuri mai mari cu combustibilul. Sa analizam simptomele unui compensator defect.

Cum stiti daca trebuie sa inlocuiti senzorul de detonare?

Functionarea defectuoasa a sistemului de lubrifiere este principalul semn de defectiune, dar chiar si asa, exista o multime de semne de defectiuni de care trebuie sa fiti constienti, cum ar fi:

  • Un zgomot puternic de pocnitura, ciocanitura la pornirea motorului, care dureaza mai mult de 2 minute dupa pornire. Acest zgomot de ciocnire apare la o frecventa egala cu de doua ori frecventa motorului.

  • Reducerea performantelor motorului si cresterea consumului de combustibil.

Este posibil ca un joint de dilatare defect sa nu provoace probleme grave sau accidente pe sosea, dar uzura altor componente ale sistemului de lubrifiere si a motorului ar trebui sa va convinga sa apelati la profesionisti.

Ce ar trebui sa faceti daca descoperiti aceasta problema?

In cazul in care sunt descoperite aceste probleme, ar trebui sa incepeti sa inlocuiti compensatorul cat mai curand posibil, deoarece riscati sa pierdeti mult mai mult timp si bani reparand sistemele conexe. Retentia lantului de distributie a fost inventata pentru a facilita lubrifierea si, de obicei, nu este nevoie sa dezasamblati motorul pentru a o repara, astfel incat puteti inlocui tusele fara a fi nevoie sa demontati arborele cu came. Este mai bine sa nu creati o urgenta si sa lasati performanta autovehiculului dumneavoastra la voia intamplarii, in schimb apelati la profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de o inlocuire a compensatorului hidraulic, dar sunteti ingrijorat de pret? La service-ul nostru auto, veti avea parte de un pret corect si profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o estimare a costurilor de inlocuire. Sau vizitati atelierul nostru din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea hidrocompensatorului 1Inlocuirea hidrocompensatorului 2Inlocuirea hidrocompensatorului 3Inlocuirea hidrocompensatorului 4Inlocuirea hidrocompensatorului 5Inlocuirea hidrocompensatorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png