Indreptarea capotei

Ati avut vreodata o adancitura in capota masinii care, oricat ati incerca, nu poate fi indreptata? Daca da, nu sunteti singurul. Capotele sunt deseori deteriorate in accidente minore sau de resturi de pe sosea, pietricele de sub roti. Desi o mica adancitura poate parea nesemnificativa, acestea pot afecta de fapt aspectul masinii dvs. si chiar performanta acesteia.

Ce este o indreptare a capotei?

Indreptarea capotei este un proces prin care se repara loviturile si gropile de pe capota masinii dumneavoastra. Procesul implica utilizarea diferitelor instrumente si tehnici pentru a indoi usor metalul, dandu-i forma sa originala.

Exista mai multe modalitati de indreptare a unei capote. O metoda obisnuita este utilizarea unui cilindru hidraulic. Cilindrul este plasat impotriva adanciturii si apoi este umflat rapid, ceea ce aduce metalul inapoi la locul lui. O alta metoda este de a folosi un uscator de par. Uscatorul de par este folosit pentru a incalzi metalul, facandu-l mai maleabil si usor de indoit.

De ce are nevoie masina ta de indreptare si vopsire a capotei?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie sa va indreptati capota. In primul rand, loviturile pot face ca masina dumneavoastra sa arate inestetic. In al doilea rand, loviturile pot afecta performanta masinii dumneavoastra. De exemplu, o capota indoita necorespunzator poate interfera cu fluxul de aer catre motor, ceea ce reduce eficienta combustibilului. De asemenea, o indoire poate afecta performanta aerodinamica a automobilului. In timpul calatoriei, o parte din puterea motorului va merge in lupta impotriva rezistentei aerului. Din nou - o scadere a puterii motorului.

Beneficiile indreptarii capotei?

Pe langa imbunatatirea aspectului si a performantelor masinii dumneavoastra, indreptarea capotei poate avea si o serie de alte beneficii. Aceste beneficii includ:

  • Cresterea valorii de revanzare.
  • Liniste sufleteasca.
  • Siguranta. Dupa cum am subliniat mai sus, o capota dreapta imbunatateste aerodinamica masinii dumneavoastra, ceea ce poate imbunatati eficienta combustibilului si reduce rezistenta la inaintare.

Nu sunteti sigur unde se efectueaza indreptarea capotei fara vopsire? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Daca aveti o adancitura pe capota masinii dumneavoastra, nu o ignorati. Solicitati indreptarea acesteia de catre profesionistii calificati de la Anvelopele Auto Service. 

Daca va ingrijoreaza costul indreptarii capotei, nu va faceti griji. Indreptarea capotei la Anvelopele Auto Service este garantia unui pret mic!

Imediat ce ati intrat pe site-ul Anvelopele, ati gasit profesionisti calificati! Faceti o programare cu ei la +373 60 336 236 si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Indreptarea capotei 1Indreptarea capotei 2Indreptarea capotei 3Indreptarea capotei 4Indreptarea capotei 5Indreptarea capotei 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png