Curatarea chimica a interiorului din piele de masina

Doriti ca interiorul dvs. din piele de lux sa arate cat mai bine? Curatarea interiorului unei masini din piele este un proces complicat, mai ales daca doriti ca materialul sa dureze cat mai mult timp. Curatarea profesionala uscata a interiorului de piele auto va indeparta murdaria, petele si alti contaminanti, precum si va ajuta la protejarea pielii si la prelungirea duratei de viata a acesteia.

Ce este curatarea chimica a interiorului de piele?

Curatarea interiorului de piele auto este procesul de indepartare a murdariei, a petelor si a altor contaminanti de pe suprafetele din piele ale masinii dumneavoastra. Acest lucru se face fie manual, fie cu un aparat de curatare cu aburi. In unele cazuri, se aplica, de asemenea, un balsam special pentru a proteja pielea si pentru a o mentine in cea mai buna stare.

De ce ar putea fi nevoie sa va curatati interiorul din piele cu un curatator cu aburi?

Curatarea cu abur a interiorului din piele este folosita pentru a curata in profunzime materialul si aduce o serie de beneficii, printre care:

  • Indepartarea murdariei si a petelor. Pielea este poroasa, ceea ce inseamna ca poate absorbi cu usurinta murdaria si petele. In timp, acestea se pot acumula si pot da pielii dvs. un aspect murdar si decolorat.
  • Prevenirea deteriorarii. Murdaria si petele pot, de asemenea, sa va deterioreze pielea, provocand craparea si decolorarea acesteia. O curatare regulata va ajuta la prevenirea acestor deteriorari.
  • Prelungirea duratei de viata a pielii. Curatarea regulata va prelungi durata de viata a pielii masinii dvs. prin indepartarea murdariei si a altor contaminanti care ii pot scurta durata de viata.
  • Imbunatateste aspectul autovehiculului dumneavoastra. Un interior din piele curat si bine intretinut va conferi masinii dvs. un aspect luxos.
  • Indepartarea mirosurilor. Pielea absoarbe cu usurinta mirosurile, cum ar fi fumul de tigara sau mancarea. Curatarea regulata a interiorului din piele al masinii dvs. va ajuta la eliminarea acestor mirosuri.
  • Confort sporit. Un interior din piele curat si bine intretinut va fi moale, luxos si primitor.

Nu stiti unde in Chisinau se efectueaza curatarea chimica a interiorului de piele la un pret mic? Serviciul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca doriti ca interiorul din piele sa arate cat mai bine si sa miroasa ca nou, este important sa il curatati regulat. Curatarea profesionala a pielii va ajuta la eliminarea murdariei, petelor, mirosurilor si a altor contaminanti din interiorul masinii dvs. si va prelungi durata de viata a acesteia.

Detalistii profesionisti de la Anvelopele va vor readuce masina la stralucirea de odinioara cu ajutorul unor substante chimice speciale! Maestrii nostri au experienta in lucrul cu materialele din piele, asa ca puteti fi siguri ca curatarea uscata a interiorului din piele alba va reda aspectul interiorului masinii dumneavoastra! 

Sunteti interesat de curatarea chimica a interiorului din piele alba? Curatarea uscata a cotierelor? Indepartarea mucegaiului? Preturile mici si calitatea inalta a curatarii va asteapta in service-ul nostru auto! Contactati operatorii nostri la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea chimica a interiorului din piele 1Curatarea chimica a interiorului din piele 2Curatarea chimica a interiorului din piele 3Curatarea chimica a interiorului din piele 4Curatarea chimica a interiorului din piele 5Curatarea chimica a interiorului din piele 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png