Schimbarea capotei auto

Capota masinii dumneavoastra este mai mult decat o simpla bucata de tabla. Ea protejeaza motorul de intemperii, imbunatateste performanta aerodinamica, ajuta la racirea masinii si actioneaza ca un strat suplimentar de protectie in caz de accident. Dar ce se intampla atunci cand capota este deteriorata? Fie ca este cauzata de o coliziune, de o lovitura de grindina sau pur si simplu uzata de ani de zile de utilizare, o capota deteriorata poate compromite siguranta si performanta vehiculului dumneavoastra.

Ce se intelege prin inlocuirea capotei.

Inlocuirea unei capote auto este o procedura relativ simpla. Noua capota este aliniata si fixata corespunzator, iar vopseaua trebuie sa se potriveasca cu restul masinii dumneavoastra. De asemenea, alte parti ale capotei trebuie uneori inlocuite in caz de accident. De exemplu, inlocuirea montantii capotei.

Avantajele inlocuirii capotei

Exista multe motive pentru care este posibil sa fie nevoie sa inlocuiti capota masinii dumneavoastra. Iata cateva dintre ele:

  • Avarie prin coliziune. Daca sunteti implicat intr-un accident, capota masinii dvs. poate fi deteriorata. Aceasta poate include lovituri, crapaturi sau chiar o ruptura completa a metalului.
  • Daune provocate de grindina. Grindina poate provoca daune semnificative capotei masinilor.
  • Uzura. In timp, capota masinii dumneavoastra isi pierde culoarea. Acest lucru se poate datora expunerii la intemperii, la mici cioburi de pietre de pe sosea sau la expunerea la lumina UV.

Aveti nevoie sa va inlocuiti capota masinii? Dar nu stiti unde se gaseste cel mai bun pret? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Mecanicii calificati de la Anvelopele Auto Service va vor inlocui capota rapid si usor, iar dumneavoastra veti fi din nou pe sosea in cel mai scurt timp. Vom gasi capota perfecta pentru a se potrivi cu culoarea masinii dvs. Iar daca nu aveti una, vom vopsi capota pentru a se potrivi cu culoarea masinii dvs. 

De asemenea, facem si lucrari conexe de reparatii ale capotei. De exemplu, avem un serviciu: "inlocuirea suportului de capota". In cazul in care acestea au fost deteriorate intr-un accident!

Sunteti interesat de inlocuirea capotei auto de calitate la un pret mic? Contactati-ne la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md! 

Vom fi bucurosi sa va ajutam sa va readuceti masina la starea initiala!

Inlocuirea capotei 1Inlocuirea capotei 2Inlocuirea capotei 3Inlocuirea capotei 4Inlocuirea capotei 5Inlocuirea capotei 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png