Inlocuirea garniturii de ulei de directie

Pret: din 150 lei

Crema de directie este una dintre cele mai importante unitati de control al vehiculului. Este foarte important ca acesta sa fie in stare buna de functionare. siguranta si netezimea ta la viraje depind de asta. Daca uleiul curge in locul unde se conecteaza conductele de lichid hidraulic, acesta este un semn ca este timpul sa inlocuiti etansarea de ulei din sina.

Lucrarile analfabete privind inlocuirea simeringului cremalierului de directie va pot costa foarte mult. De aceea, va sfatuim sa inlocuiti si sa reparati simeringul de pe cremaliera de directie in service-ul nostru auto. Angajam doar mesteri cu experienta care vor face aceasta lucrare la cel mai inalt standard!

Daca intampinati o problema cu servodirectia sau alta defectiune a masinii nu ezitati sa veniti la noi. Trebuie doar sa ne sunati la numarul + 373 60 336 236 pentru a vedea daca suntem liberi in ziua respectiva sau urmatoare.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii de ulei de directie 1Inlocuirea garniturii de ulei de directie 2Inlocuirea garniturii de ulei de directie 3Inlocuirea garniturii de ulei de directie 4Inlocuirea garniturii de ulei de directie 5Inlocuirea garniturii de ulei de directie 6
Inregistrarea serviciului
Care este functia garniturii de ulei a raftului de directie? Care este functia garniturii de ulei a raftului de directie?

Garnitura de ulei a raftului de directie este proiectata pentru a proteja sina de murdarie, iar garnitura de ulei impiedica scurgerea fluidului lubrifiant.

Cat de des ar trebui sa verific sigiliul de ulei? Cat de des ar trebui sa verific sigiliul de ulei?

Durata de viata a garniturii de ulei depinde de stilul de conducere si de calitatea drumurilor, dar se recomanda verificarea defectiunilor la fiecare trei luni.

Cum sa intelegeti ca este timpul sa schimbati aceasta componenta? Cum sa intelegeti ca este timpul sa schimbati aceasta componenta?

Un semnal de defectiune este aparitia petelor de ulei sub masina, precum si o lovitura in sina la viraje. O inspectie la un service auto va va ajuta sa intelegeti exact care este problema.

Cat costa acest serviciu? Cat costa acest serviciu?

Costul acestei proceduri in service-ul nostru auto incepe de la 150 lei. Pentru mai multe informatii, ar trebui sa sunati la manager.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png