Alcooltest in Chisinau

Alcooltest CARLINE ALCO-100
Alcooltest CARLINE ALCO-100
349 Lei
in basket in cos
Alcooltest CARLINE ALCO-300
Alcooltest CARLINE ALCO-300
709 Lei
in basket in cos
Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Cauta
Reseteaza Reseteaza

In catalog online Anvelopele.md adunam alcooltes pentru vehicul la atractive preturi in Moldova. In catalog de accesorii auto va puteti sa selectati dintre marci si preturi la pentru masina. La noi va puteti cumparati alcooltes pentru diferit buget dintre modele reprezentate.

Cumparati alcooltes pentru automobil in magazinul online

Site-ul nostru este adevarat salvare pentru soferi care isi doresc sa-si economiseasca timpul. Aici poti fara eforti plasati alegere cu livrare in toate orasele Moldovei. Primim comenzi non-stop! Daca aveti probleme cu alegere, expertii nostri va vor ajuta sa selectati alcooltes pentru automobil dvs. Oferim pentru cumparatorii nostri cele mai bune conditii pentru comanda orice produse auto in Moldova:

  • efectuarea confortabila a comenzilor;
  • bonusuri pentru clientii regulari;
  • ajutor expertii nostri fara taxa;
  • produse de prima clasa;
  • livrare rapida in toate orasele Moldovei;
  • asortiment pentru oricare gust.

Gama variata de marfuri in Anvelopele.md

In catalogul selectati nu numai alcooltes pentru diferit buget, dar si alte accesorii pentru masina dvs., uleiuri auto si filtre, produse chimice auto, pneuri, echipamente auto. Noi am colectat pentru voi doar cele mai exclusive branduri de accesorii auto. Noi avem in asortiment doar marfuri originale.

Ganditi de unde sa gasiti alcooltes la pret accesibil, cu livrare fara intarzieri in in toata Moldova? Atunci neaparat la noi!

Cum se pastreaza aparatul etilotest? Cum se pastreaza aparatul etilotest?

Pastrati dispozitivul in interior, la temperatura camerei. Evitati expunerea la lumina directa a soarelui si expunerea la temperaturi ridicate.

Oferiti garantie pentru etilotest? Oferiti garantie pentru etilotest?

Acest dispozitiv este acoperit de o garantie de 1 an. Daunele rezultate din utilizarea necorespunzatoare raman in responsabilitatea proprietarului.

Cat de precise sunt rezultatele etilotestului? Cat de precise sunt rezultatele etilotestului?

Etilotestul, ca multe alte dispozitive, are propriul procent de eroare, care este de +/- 5%, in functie de producatorul si modelul dispozitivului.

Cum sa cumpar un etilotest de la tine? Cum sa cumpar un etilotest de la tine?

Puteti cumpara un etilotest completand o cerere direct pe site-ul nostru web sau apeland departamentul nostru de vanzari la + 373 68 257 576. Oferim numai produse originale si de inalta calitate.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png