Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare pasionat de masini stie ca anvelopele grozave sunt esentiale pentru o calatorie confortabila. Pentru a selecta cu precizie anvelopele 225/60 R18, trebuie sa intelegeti multe caracteristici importante, de exemplu: valoarea vitezei sau fiabilitatea. Sezonalitatea este un parametru extrem de semnificativ. Nepotrivirea anvelopelor cu conditiile meteo poate duce la consecinte grave asupra pistei! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 225/60 R18?

Anvelope 225/60 R18 pentru vara

La noi, de obicei, anvelopele se schimba primavara. Clima arata aproximativ 7 ° C si mai mult. Anvelopele de vara 225/60 R18 au un numar mare de proprietati, se potrivesc climei din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete uscate. Acest lucru asigura masinii o oprire operationala. 
  2. Management de incredere. Aceasta proprietate va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe drum. Cu cat pantele raspund mai bine la comenzile proprietarului masinii, cu atat va deveni mai confortabil condusul.
  3. Acvaplanare buna. Si anume, masura in care razele sunt adaptate sa se deplaseze pe suprafete umede.

Zona noastra este conditionata de o cantitate mare de precipitatii vara, motiv pentru care aceasta caracteristica ar trebui luata in functiune..

Anvelope 225/60 R18 pentru iarna

Cand temperatura scade sub cinci grade, este important sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 225/60 R18 - o compozitie chimica speciala. Te mentine moale la frig. Magazinul nostru comercializeaza produse cu caracteristici excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Acest tip se caracterizeaza prin capacitatea de a curata de murdarie. Plus ca se descurca grozav pe pista. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu varfuri reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera siguranta. 
  3. Durabilitate. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista multi ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia provine din produse de la producatori de incredere!

Pentru a conduce in siguranta iarna, trebuie sa comandati rampe de iarna 225/60 R18!

Anvelope pentru orice vreme 225/60 R18

Contrar conceptiilor gresite, patinele 225/60 R18 pentru orice vreme nu sunt facute pentru a rula tot sezonul. Ei fac fata perfect temperaturilor din regiune de la -7 la +10 grade. Adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti contin optiuni de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema cu depozitarea a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar 1. In cazul in care doriti sa cumparati pneuri 225/60 R18 tot sezonul, contactati operatorul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Sus to-top.png