Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Absolut toti soferii stiu ca, in scopul unei calatorii favorabile, sunt necesare anvelope solide. Pentru alegerea corecta a anvelopelor 215/60 R16, ar trebui sa cunoasteti o multime de parametri importanti, si anume: indicele de ritm si forta. Sezonalitatea este un parametru extrem de semnificativ. Divergenta anvelopelor in vreme poate provoca un accident! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 215/60 R16?

Partii de vara 215/60 R16

In regiunea noastra, anvelopele sunt schimbate in mod traditional primavara. Vremea arata aproximativ 8 °С si mai mult. Anvelopele de vara 215/60 R16 sunt dotate cu un numar mare de parametri care se potrivesc cu vremea din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe pavaj uscat. Ofera masinii o franare fulgeratoare. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar la comenzile proprietarului masinii, cu atat conducerea va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Si mai precis, cum sunt reglate anvelopele pentru a calatori pe drumuri ude.

Regiunea noastra se caracterizeaza printr-un numar mare de averse in sezonul cald, din acest motiv trebuie avuta in vedere aceasta caracteristica.

Anvelope de iarna 215/60 R16

De indata ce temperatura scade sub cinci °C, trebuie sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 215/60 R16 - o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa pastrati proprietatile in inghet. Magazin online de anvelope ieftine nostru ofera produse cu caracteristici grozave, si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Se descurca grozav si pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Functionare pe termen lung. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama provine din produse de la marci cunoscute!

Pentru o miscare fiabila iarna, trebuie sa comandati anvelope de iarna 215/60 R16!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 215/60 R16

Contrar scepticismului, cauciucuri pentru toate anotimpurile 215/60 R16 nu sunt concepute pentru a rula tot sezonul. Se descurca bine cu indicatorii in intervalul de la -7 la + zece grade. Adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema intretinerii unui al doilea set de roti, acum puteti folosi doar 1. Daca va asteptati sa comandati patine pentru orice vreme 215/60 R16, sunati la managerul de vanzari sau plasati o comanda online in catalog anvelopele.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png