Curatarea uscata a covoraselor auto

Covorasele auto sunt una dintre cele mai importante parti ale interiorului masinii dumneavoastra. Acestea va protejeaza podeaua de murdarie, praf si alte resturi si, de asemenea, va ajuta sa pastrati un miros proaspat in masina. Dar, in timp, covorasele dvs. pot deveni murdare si patate. Acest lucru nu numai ca poate degrada aspectul masinii dumneavoastra, dar poate deveni si un teren propice pentru bacterii si mucegai.

Care este esenta curatarii uscate a covoraselor auto?

Curatarea uscata a covoraselor auto este un proces de curatare in profunzime care utilizeaza substante chimice specializate pentru a indeparta murdaria, grasimea si petele de pe covorase. Acest proces este mai eficient decat metodele traditionale, cum ar fi aspirarea sau curatarea cu mopul umed.

De ce ati putea avea nevoie sa va curatati covorasele auto in uscat?

Exista mai multe motive pentru care ati putea avea nevoie de curatarea covoraselor auto. Iata cateva dintre cele mai frecvente:

  • Murdarie si grasime. De-a lungul timpului, murdaria, grasimea si alte resturi se acumuleaza pe covorasele tale. 
  • Indepartarea petelor. Daca covorasele dvs. au fost patate de alimente, bauturi sau alte substante, curatarea chimica indeparteaza petele vechi, inradacinate.
  • Indepartarea mirosurilor. Daca covorasele dvs. au un miros persistent si neplacut, curatarea chimica va elimina sursa mirosurilor si va readuce prospetimea in interiorul masinii dvs.

Beneficiile curatarii chimice a covoraselor.

Daca sunteti dispus sa apelati la experti pentru o curatare profesionala a covoraselor, va asteapta mai multe beneficii:

  • Curatare in profunzime. Curatarea uscata a covoraselor de curte este un proces de curatare in profunzime care poate indeparta murdaria, murdaria si petele care nu pot fi indepartate prin metode traditionale.
  • Eficienta impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Curatarea uscata a covoraselor auto distruge bacteriile si mucegaiul care provoaca mirosuri neplacute.
  • Readuce covorasele la starea lor initiala. Curatarea uscata a covoraselor de cauciuc va readuce covorasele la starea lor initiala.

Aveti nevoie de curatarea uscata a covoraselor auto? Dar nu stiti unde este cel mai bun pret in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca covorasele masinii tale sunt murdare, patate sau au un miros neplacut, curatarea uscata este cea mai buna modalitate de a le readuce la starea lor initiala. Curatarea uscata este un proces sigur si eficient care va ajuta la mentinerea aspectului si imbunatatirea mirosurilor din interiorul masinii dvs.

Iar Anvelopele Auto Service foloseste cele mai bune produse pentru curatarea uscata a interiorului masinii dumneavoastra! Maestrii nostri va vor curata covorasele in cel mai scurt timp posibil!

Nu trebuie decat sa ne sunati la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md! 

Vom fi bucurosi sa va raspundem la orice intrebare si sa programam curatarea masinii dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea uscata a covoarelor 1Curatarea uscata a covoarelor 2Curatarea uscata a covoarelor 3Curatarea uscata a covoarelor 4Curatarea uscata a covoarelor 5Curatarea uscata a covoarelor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png