Diagnosticarea suporturilor motorului autovehiculului

Suportii motorului masinii dumneavoastra sunt o parte importanta a sistemului de suspensie. Acestea ajuta la izolarea motorului de restul masinii, ceea ce ajuta la reducerea vibratiilor si a zgomotului. 

Cum se diagnosticheaza amortizoarele de motor?

Diagnosticarea amortizoarelor de motor este o procedura care poate ajuta la identificarea problemelor cu amortizoarele de motor ale masinii dumneavoastra. Procesul de diagnosticare implica, de obicei, o inspectie vizuala a montantilor, precum si un test drive pentru a vedea daca exista vibratii sau zgomot. Daca se descopera probleme, este posibil sa fie necesara inlocuirea montantilor. De obicei, nu se ofera reparatii pentru montanti.

Iata ce ar trebui sa faceti pentru a va asigura ca suporturile de motor functioneaza in mod fiabil:

Evitati sa conduceti pe drumuri denivelate sau pe gropi.

Verificati in mod regulat suporturile motorului pentru a vedea daca exista semne de uzura sau deteriorare.

La primul semn de uzura a pernei, contactati un profesionist pentru diagnosticare si inlocuire.

Haideti sa o luam pe rand si sa aflam semnele de uzura ale montantilor motorului masinii dumneavoastra!

De ce ar trebui sa obtineti un diagnostic de perna de motor?

Iata cateva dintre simptomele care pot indica faptul ca tampoanele de motor ale masinii tale au nevoie de diagnosticare:

  • Vibratii crescute, in special la ralanti.
  • Zgomot excesiv al motorului.
  • Dificultati in schimbarea treptelor de viteza.
  • Auto trage intr-o parte.

Daca observati oricare dintre aceste simptome, este important sa va diagnosticati pernele de motor cat mai curand posibil. Un suport de motor uzat poate duce la probleme grave, cum ar fi deteriorarea motorului sau defectarea transmisiei.

De ce ar trebui sa obtineti o diagnosticare a pernei motorului la Anvelopele Service Auto?

Un diagnostic al pernutelor motorului este o modalitate rapida si usoara de a asigura o calatorie lina si confortabila si de a preveni uzura suplimentara a motorului, transmisiei si suspensiei! La centrul nostru de service auto Anvelopele, meseriasii profesionisti sunt gata sa va ajute cu inspectia motorului si a sasiului. Nu trebuie decat sa ne sunati la numarul de telefon +373 60 336 236 si sa faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare suporturi a motorului 1Diagnosticare suporturi a motorului 2Diagnosticare suporturi a motorului 3Diagnosticare suporturi a motorului 4Diagnosticare suporturi a motorului 5Diagnosticare suporturi a motorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png