Vezi toate serviciile

Pornirea acumulatoare auto

Descarcarea bateriei poate fi foarte frustranta, mai ales daca s-a intamplat undeva pe pista. Cauza unei baterii descarcate poate varia. Cel mai important lucru este sa va linistiti si sa ne contactati pentru ajutor. Un specialist va veni la tine la locul indicat si va putea rezolva aceasta problema. In cele din urma, va vom putea oferi bateria de care aveti nevoie pentru a va incarca autovehiculul la calitate inalta si complet. De asemenea, specialistul nostru, pe langa acordarea de asistenta, va oferi si sfaturi adecvate. Pentru a merge la locul cu asistenta, sunati la +373 60 337 037.

Inregistrarea serviciului
Ce sa faci daca bateria este descarcata in mijlocul drumului?

Anvelopele.md este un service de anvelope care te poate ajuta in aceasta situatie. Specialistii de la anvelopele.md iti vor veni in ajutor in cel mai scurt timp posibil, au intotdeauna toate instrumentele necesare. Cu siguranta nu vei fi lasat in necazuri.

Cum pot lua legatura cu tine?

Ne puteti contacta completand o aplicatie pe site sau sunand la + 373 60 337 037. Oferim servicii de o calitate exceptionala la cele mai accesibile preturi din Moldova.

De ce ar trebui sa iei acest serviciu?

Unul dintre principalele noastre avantaje este ca lucram non-stop, sapte zile pe saptamana. Oriunde te-ai afla, te poti baza mereu pe noi. Dupa apelul dvs., stapanii nostri va vor salva imediat in cateva minute.

Sus