Pornirea acumulatoare auto

Situatia in care bateria masinii se epuizeaza brusc poate sa se intample oricui. Necazul poate aparea din mai multe motive. Nu uitati, ca bateria masinii se descarca chiar si in repaus. Soferul nu poate prevedea si prezice intotdeauna situatia, devenind un ostatic al circumstantelor. De aceea, pornirea acumulatorului auto este una dintre cele mai relevante servicii rutiere astazi. Echipa noastra va va ajuta sa porniti rapid si eficient motorul automobilului dumneavoastra in Chisinau. Tot ce aveti nevoie este sa apelati specialisti in orice mod convenabil pentru dumneavoastra - prin telefon sau prin intermediul site-ului web. Mesterii vor ajunge la loc cat mai curand posibil.

De ce se descarca acumulatorul? Cum de schimbat baterie auto la domiciliu?

Diversi factori duc la descarcarea bateriei. Bateria se poate descarca in cazul in care soferul uita sa stinga farurile. De asemenea, cand ascultati muzica pentru o lunga perioada de timp, pe moment ce stati oprit. In acest caz, motorul nu este activ, iar acumulatorul asteapta o descarcare rapida. O surpriza neplacuta il poate astepta pe sofer chiar si in cazul unor defectiuni ale sistemelor electrice ale masinii. Indiferent de motiv, de ce nu ati schimbat baterie auto la domiciliu specialistii nostri sunt gata sa rezolve situatia imediat.

Pornirea acumulatoare auto in Moldova

Cum sa iesiti din situatie?

Ce sa faci daca te gasesti in mijlocul drumului cu o baterie descarcata? Cea mai buna cale de iesire este sa luati bateria si sa o atasati la incarcator. Cu toate acestea, aceasta metoda de multe ori nu este fezabila. De asemenea, puteti incarca bateria de la un incarcator stationar, daca soferul are unul. Acest lucru va dura cel putin cateva ore. O alta solutie este schimbare baterie auto la domiciliu cu una noua. Aceasta metoda necesita investitii financiare instantanee si semnificative, precum si mult timp liber pentru achizitie si instalare.

Puteti restabili durata de viata a bateriei cu ajutorul unui dispozitiv special - un booster - care va reincarca si va porni motorul.

Cea mai rapida si mai eficienta modalitate este pornirea acumulatorului auto. Aceasta metoda are, de asemenea, propriile sale nuante.

Cum de a porni acumulatorul, daca nu ati prins momentul de schimbare baterie auto la domiciliu?

Mai ales adesea, bateria isi pierde puterea iarna - temperaturile scazute contribuie la descarcarea rapida a dispozitivului. Aceasta stare de lucruri poate surprinde atat soferul, cat si pasagerii. Apoi, soferul va cauta cum sa porneasca bateria auto chiar pe drum. Cu toate acestea, aceasta nu este cea mai usoara sarcina. La urma urmei, trebuie sa aveti un echipament special - redresor auto. Si, de asemenea, sa aveti bune aptitudini si anumite cunostinte in domeniul acestei manipulari. Nu orice proprietar de masina are informatii despre cum sa conecteze si sa deconecteze corect un cablu special si, de asemenea, nu este constient de alte nuante de pornire a motorului. O incercare de a rezolva problema in mod independent nu poate face decat rau. Deci, pentru un sofer obisnuit, misiunea devine imposibila.

Cum va vor ajuta specialistii nostri?

Angajatii cu experienta ai service-ului nostru auto sunt intotdeauna gata sa va ajute. Serviciul mobil pornirea bateriei va oferi masinii dumneavoastra o noua viata, astfel incat sa va puteti continua calatoria. Specialistii nostri folosesc doar echipamente moderne, ei vor efectua procedura eficient, fara intarziere si in siguranta pentru interiorul vehiculului - caderile de tensiune sunt excluse.

Daca aveti o situatie similara, va rugam sa ne contactati si cu siguranta veti fi multumit de munca prestata si de nivelul de servicii.

Avantajele noastre

 • Lucru in echipa clar, bine coordonat.
 • Rezultat fiabil, asigurarea calitatii.
 • Pornire rapida la sofer.
 • Lucru in Chisinau si oriunde in Moldova.
 • Preturi accesibile.
Inregistrarea serviciului
Ce sa faci daca bateria este descarcata in mijlocul drumului? Ce sa faci daca bateria este descarcata in mijlocul drumului?

Anvelopele.md este un service de anvelope care te poate ajuta in aceasta situatie. Specialistii de la anvelopele.md iti vor veni in ajutor in cel mai scurt timp posibil, au intotdeauna toate instrumentele necesare. Cu siguranta nu vei fi lasat in necazuri.

Cum pot lua legatura cu tine? Cum pot lua legatura cu tine?

Ne puteti contacta completand o aplicatie pe site sau sunand la + 373 60 337 037. Oferim servicii de o calitate exceptionala la cele mai accesibile preturi din Moldova.

De ce ar trebui sa iei acest serviciu? De ce ar trebui sa iei acest serviciu?

Unul dintre principalele noastre avantaje este ca lucram non-stop, sapte zile pe saptamana. Oriunde te-ai afla, te poti baza mereu pe noi. Dupa apelul dvs., stapanii nostri va vor salva imediat in cateva minute.

Ce alte servicii poti oferi? Ce alte servicii poti oferi?

Serviciul nostru de anvelope ofera urmatoarele servicii:

 • depozitare temporara a anvelopelor
 • vulcanizare mobila
 • sfaturi pentru alegerea masinii
 • realimentare in afara amplasamentului
 • schimbarea anvelopelor sezoniere
 • prestarea de servicii in caz de accident
 • asistenta rutiera
 • repararea anvelopelor perforate

Oferim si servicii de vanzare de anvelope auto de orice dimensiune.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png