Repararea rezonatorului

Va intrebati daca masina dvs. are nevoie de un rezonator? Raspunsul este, da. Rezonatorul este cel care va ajuta sa controlati sunetele aparute de la sistemul de evacuare a masinii dumneavoastra pentru a preveni ca acestea sa fie prea tari sau dezastruoase. Vehiculul dumneavoastra poate functiona fara rezonator, dar este posibil sa intampinati anumite probleme cu masina, astfel va recomandam repararea rezonatorului in cel mai scurt timp.

Semnale care indica repararea rezonatorului

  1. Performanta scazuta. Acest lucru indica faptrul ca asupra economiei combustibilului si performata masinii au inceput sa apara defectiuni.
  2. Ledul de verificare a motorului se aprinde. Pentru a fi corect, acest lucru ar putea fi orice, de la un capac de benzina slabit pana la o defectiune catastrofala a motorului, dar este un indicator bun ca ceva se intampla.
  3. Masina face un zgomot ciudat. Un rezonator deteriorat sau defect va determina modificarea sunetului vehiculului dvs.
  4. Motorul se opreste sau nu porneste. Acesta se afla la capatul extrem al simptomelor rezonatorului, dar merita sa verificati rezonatorul daca vehiculul nu porneste, mai ales daca exista alte probleme.
  5. Observati un miros neobisnuit. Daca rezonatorul vehiculului dumneavoastra functioneaza defectuos si are scurgeri, acesta ar putea elibera vapori, care nu sunt doar mirositori, ci si potential periculosi.

Repararea rezonatorului in Moldova

Cand sunt instalate corect, rezonatoarele vor dura multi ani fara a fi nevoie de inlocuire din cauza lucrarilor grele sau a uzurii in timpul utilizarii normale. Cu toate acestea, daca observati zgomote neobisnuite provenind de la teava de esapament a vehiculului dvs. sau din alte zone din jurul vehiculului dvs. dupa instalarea acestei piese, atunci este posibil sa doriti sa verificati starea acesteia mai indeaproape cat mai curand posibil inainte de a se inrautati situatia.

Cu Anvelopele.md aveti preturi service auto destul de accesibile pentru serviciile de repararea rezonatorului in Chisinau. De asemenea putem efectua repararea rezonatorului fara sudare, dar va fi un proces putin mai indelungat. De aceea va asteptam cu mare drag pe str. Calea Basarabiei 46. Dar, pentru mai multe detalii despre pret reparatie rezonator, va rugam sa ne apelati la numarul + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea rezonatorului 1Repararea rezonatorului 2Repararea rezonatorului 3Repararea rezonatorului 4Repararea rezonatorului 5Repararea rezonatorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png