Schimbarea garniturii hidrotransformatorului cutiei de viteze automate

Convertizorul de transmisie automata este o parte integranta a sistemului de propulsie al unei masini. Este partea responsabila pentru transferul si conversia cuplului de la motor la cutia de viteze. Convertorul este un sistem izolat care cuprinde turbine care se rotesc in ulei. Daca exista scurgeri de ulei, poate fi extrem de murdar, iar vinovatul este de obicei garnitura convertorului de cuplu.

Garniturile hidrotransformatorului cutiei de viteze automatei ale unei masini sunt consumabile, este o chestiune de timp pana cand se uzeaza, dar este important sa fim atenti la orice scurgere, deoarece o transmisie automata este un dispozitiv complex din punct de vedere tehnic, astfel incat o defectiune la un element al sistemului va duce la o reactie in lant si la defectarea sistemelor adiacente. Complexitatea tehnica inseamna, de asemenea, ca, fara un echipament profesional si specializat, repararea sau inlocuirea unei garnituri de ulei pentru cutia de viteze automata este o procedura extrem de dificile.

De ce aveti nevoie de o inlocuire a garniturii hidrotransformatorului transmisiei automate?

Deci, cum va puteti da seama daca garnitura este uzata? Simptomele principale sunt:

  • Zgomote neobisnuite, vibratii la schimbarea vitezelor, in special la viteze mari (60+km/h);

  • Miscare sacadata a masinii;

  • Urme uleioase pe sol la ralanti.

Dupa cum intelegeti, inlocuirea garniturii de ulei a transmisiei automate este o procedura importanta, deoarece daca ignorati problemele cu transmisia automata, situatia se poate agrava, iar la urmatoarea vizita va trebui sa reparati si alte piese ale transmisiei automate, in afara de garnitura de ulei. Lipsa uleiului din sistem uzeaza rapid elementele masinii.

Ce trebuie sa faceti daca descoperiti o problema?

Daca descoperiti aceste probleme, diagnosticati, reparati sau inlocuiti garniturile si uleiul cat mai curand posibil. Nu trebuie sa provocati un accident si sa va riscati masina, veti fi de acord ca este neplacut sa dati jumatate de pret pentru repararea a ceea ce putea fi evitat, aplicati la Anvelopele pentru reparatii calitative.

Sunteti interesat de o inlocuire a garniturii de ulei pentru cutia de viteze automata, dar sunteti ingrijorat de pret? La service auto Anvelopele, meseriasii nostri sunt gata sa va deserveasca masina cu profesionalism si la un pret mic. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie si aflati cat costa inlocuirea uleiului convertizorului de cuplu. Sau vizitati Centrul nostru de Ingrijire Auto Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii hidrotransformatorului 1Inlocuirea garniturii hidrotransformatorului 2Inlocuirea garniturii hidrotransformatorului 3Inlocuirea garniturii hidrotransformatorului 4Inlocuirea garniturii hidrotransformatorului 5Inlocuirea garniturii hidrotransformatorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png