Tratament anticoroziv inferior

Pret: din 500 lei

Tratare anticoroziva se efectueaza cu un agent chimic special care este utilizat pentru a preveni distrugerea pieselor metalice ale masinii de umiditate. Utilizarea acestuia nu numai ca previne oxidarea, ci si opreste progresia punctelor de coroziune preexistente. La aplicare, acesti compusi creeaza o pelicula subtire care impiedica contactul dintre suprafata metalica si umiditate.

Procedura de tratare anticoroziva se efectueaza ca urmare a situatiei cand partea inferioara a masinii este expusa in mod constant la explozii de nisip de la pietricele mici, pietris, particule de asfalt si alte obiecte straine care zboara sub roti. Zapada, gheata, solutiile saline, noroiul acid si alte substante agresive, care cad pe suprafata fundului, ii distrug stratul protector. Ca urmare, apar vopseaua decojita, microfisuri si aschii, prin care umiditatea patrunde in corpul metalic si il provoaca corodarea. Metalul incepe sa rugineasca sub intreg, dar un strat de vopsea a ramas in spatele suprafetei, deoarece condensul apare acolo in timpul schimbarilor bruste de temperatura.

Tratare anticoroziva auto in Moldova

Etapele procedurii de tratare anticoroziva efectuate de Anvelopele.md

  1. Se pregateste suprafata pentru tratament: se spala si usuca bine. Utilizarea unor agenti este total ineficienta daca cea mai mica cantitate de umiditate ramane sub stratul protector.
  2. Se curata petele ruginite cu ajutorul unor unelte speciale.
  3. Se lucreaza intr-o incapere bine ventilata, la temperaturi cuprinse intre +5 si 30 °C.
  4. Se efectueaza procedura propriu-zisa.
  5. Se asteapta ca stratul sa se usuce complet dupa aplicare. Poate dura pana la 24 de ore.

Va indemnam sa aveti grija in mod regulat de caroseria masinii, astfel incat sa nu se oxideze si sa ramana asa cat mai mult timp posibil. In magazinul nostru online puteti cumpara un strat anticoroziv care va rezista mult timp la umezeala masina dumneavoastra. Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti produsele, tinand cont de starea masinii dumneavoastra, de prezenta si amploarea deteriorarii. Preturile accesibile va vor multumi. Iar livrarile rapide va vor permite sa incepeti intretinerea vehiculului cat mai repede posibil. Cu toate acestea, cel mai bine in orice situatie este sa apelati direct la mecanicii nostri. Asadar va asteptam la service auto, Anvelopele.md pentru tratare anticoroziva inferioara.

Tratare anticoroziva 1Tratare anticoroziva 2Tratare anticoroziva 3Tratare anticoroziva 4Tratare anticoroziva 5Tratare anticoroziva 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot face tratamentul anticoroziv al fundului in Chisinau? Unde pot face tratamentul anticoroziv al fundului in Chisinau?

In serviciul nostru auto oferim o gama completa de servicii pentru a proteja masina de rugina, inclusiv tratamentul anticoroziv al fundului. Garantam o munca constiincioasa de inalta calitate tuturor clientilor nostri!

Cu ce anume este tratata partea inferioara a masinii? Cu ce anume este tratata partea inferioara a masinii?

Cel mai adesea, partea inferioara a masinii este tratata cu mastic. Se poate baza pe bitum, rasina, cauciuc. Masticul este un excelent agent anticoroziv, deoarece nu permite metalului sa intre in contact cu mediul.

Cat de des ar trebui sa se faca tratamentul de jos? Cat de des ar trebui sa se faca tratamentul de jos?

Expertii recomanda efectuarea unui tratament anticoroziv al fundului o data pe an si jumatate. Apoi, puteti fi sigur ca masina dvs. nu va rugini.

Ce alte servicii sunt incluse in repararea caroseriei? Ce alte servicii sunt incluse in repararea caroseriei?

Categoria de reparare a caroseriei include, de asemenea, servicii precum:

  • Indreptarea corpului
  • Sudarea plasticului
  • Tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne
  • Sablarea masinilor
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png