Vezi toate serviciile

Tratament anticoroziv inferior

Pret: din 500 lei

Tratamentul anticoroziv al fundului este una dintre cele mai bune modalitati de a proteja materialul de aspectul neplacut al ruginii. Multi proprietari de masini acorda atentie etajului superior, dar nu acorda atentia cuvenita fundului masinii lor. Cu toate acestea, partea de jos a masinii este mult mai predispusa la rugina, deoarece intra mai des in contact cu apa si substantele chimice. Tratamentul anticoroziv al fundului trebuie efectuat la fiecare cinci sau sase ani pentru prevenire. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde pot face tratamentul anticoroziv al fundului in Chisinau?

In serviciul nostru auto oferim o gama completa de servicii pentru a proteja masina de rugina, inclusiv tratamentul anticoroziv al fundului. Garantam o munca constiincioasa de inalta calitate tuturor clientilor nostri!

Cu ce anume este tratata partea inferioara a masinii?

Cel mai adesea, partea inferioara a masinii este tratata cu mastic. Se poate baza pe bitum, rasina, cauciuc. Masticul este un excelent agent anticoroziv, deoarece nu permite metalului sa intre in contact cu mediul.

Cat de des ar trebui sa se faca tratamentul de jos?

Expertii recomanda efectuarea unui tratament anticoroziv al fundului o data pe an si jumatate. Apoi, puteti fi sigur ca masina dvs. nu va rugini.

Ce alte servicii sunt incluse in repararea caroseriei?

Categoria de reparare a caroseriei include, de asemenea, servicii precum:

  • Indreptarea corpului
  • Sudarea plasticului
  • Tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne
  • Sablarea masinilor
Sus