Cumpara ulei LOTOS pentru motor in Republica Moldova

un sir mare de ulei LOTOS de motor gasiti pe site-ul nostru. Aceasta companie demult a dobindit o vasta faima si este preferata din toata lumea. Noi dam garantie pentru calitatea tuturor uleiurilor de motor prezentate in sortiment, din motiv ca vindem doar marfa originala, de calitate superioara.

Uleiul LOTOS de motor sintetic are grad ridicat de adaptare la temperatura. Aceasta este o alegere nemaipomenita pentru motor ce lucreaza la temperaturi critic minimale si maximale. Proprietatile uleiurilor sintetice cuprind: oxidativa ridicata si fixitate termica; performanta ridicata la temperaturi scazute; indice de vascozitate ridicat; evaporare mica; coeficient mic de frecare.

Uleiul pentru motor semi-artificial constata prin versatilitatea sa si este acceptabil pentru aproximativ fiecare model de motor. Uleiul semi-sintetic are vascozitate mai slaba si stadiu mai scazut de aditivi.

Uleiul anorganic de motor e potrivit pentru autovehiculele cu motoare ce nu pretind la intretinere deosebita. Aceasta este o alegere excelenta si ieftina pentru masinile invechite.

Cum sa alegi uleiuri de motor?

Pentru a alege uleiul de lubrifiere admisibil, trebuie sa cunoasteti: tipul de motor cu ardere interna, kilometrajul masinei, sezonul si nivelul de vascozitate. Aceste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a autovehiculului sau predati alegerea consultantilor nostri. Achizitionati chiar acum si savurati absolut de toate beneficiile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem mereu pregatiti sa va bucuram cu reduceri dese, servicii de buna calitate, si valori profitabile.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png