Vezi toate serviciile

Cumpara ulei LOTOS pentru motor in Republica Moldova

un sir mare de ulei LOTOS de motor gasiti pe site-ul nostru . Aceasta companie demult a dobindit o vasta faima si este preferata din toata lumea . Noi dam garantie pentru calitatea tuturor uleiurilor de motor prezentate in sortiment, din motiv ca vindem doar marfa originala, de calitate superioara .

Uleiul LOTOS de motor sintetic are grad ridicat de adaptare la temperatura. Aceasta este o alegere nemaipomenita pentru motor ce lucreaza la temperaturi critic minimale si maximale. Proprietatile uleiurilor sintetice cuprind:oxidativa ridicata si fixitate termica;performanta ridicata la temperaturi scazute;indice de vascozitate ridicat;evaporare mica;coeficient mic de frecare .

Uleiul pentru motor semi-artificial constata prin versatilitatea sa si este acceptabil pentru aproximativ fiecare model de motor. Uleiul semi-sintetic are vascozitate mai slaba si stadiu mai scazut de aditivi .

Uleiul anorganic de motor e potrivit pentru autovehiculele cu motoare ce nu pretind la intretinere deosebita. Aceasta este o alegere excelenta si ieftina pentru masinile invechite.

Cum sa alegi uleiuri de motor?

Pentru a alege uleiul de lubrifiere admisibil, trebuie sa cunoasteti:tipul de motor cu ardere interna, kilometrajul masinei, sezonul si nivelul de vascozitate . Aceste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a autovehiculului sau predati alegerea consultantilor nostri. Achizitionati chiar acum si savurati absolut de toate beneficiile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem mereu pregatiti sa va bucuram cu reduceri dese, servicii de buna calitate, si valori profitabile.

Sus